Eyyamin Gezer

Futbolcu olsam şu adamın yönettiği hiç bir maçı tamamlayamam. Hatta bir gün öyle bir atılırım ki ömür boyu futboldan men edilirim. Net.

“Eyyamin Gezer” için 45 yorum

  1. Acaba ben cok asabimiyim diye dusnuyorum demekki Degilmisim’ Giderdim bir tekme atardim ben BU BUnyamin e

  2. Oyunun ana ögelerini unutan hakemler oyunu kendilerinin değil oyuncuların oynadığı hatırlaması lazım sen sahada hakimiyet kurabilirsin ama oyunun hakimi sayibi oyuncular onlara pislik gibi davranamazsın…

  3. bılıyorum ıkı ayrı renkten ıkı kardesın blogu oldugunu yada ne bılım yenı cıcı bı restaurant actıgınızı..sureklı takıp edıyorum..neyse terbıyesızlık ettıysem ozur dılerım ama rabıta yapıldıgında boyle bır baslıgın hıc bır g.saray macından sonra atıldıgını gormedım..hee eger g.saraya hıc bı hakem eyyam yapmadı dersenız eyv derım ..

  4. aynen imzamı atarım, otoriter denilen adam açık ara en otorite yoksunu hakem.

    ve bu denli kötü bir hakemin futbol zevkimizin içine etmesi de cabası…

  5. HAGI , EROL ERSOYA TUKURUPTE OYUNDAN ATILMADIGINDA DA EYYAMCI HALEM DEDINIZ MI ??
    HAHAHA SIZE EN IYI CEVABI EMENIKE VERDI ..
    -EMENIKE SENI DEVRE ARASINDA GALATASARAY KADROSUNA KATMAK ISTIYO ?
    CEVAP : TEKRAR BANK ASYA LIGINE DÖNMEK ISTEMIYORUM
    HAHAHAHA

  6. @istanbulbastard; bunun Galatasaray’la ne alakası var? Ya da Erol Ersoy’la, Hagi ile? Bir anlatsana yanlız önce bir soluklan…

  7. amigolarin mesajlarini neden yayinliyorsunuz anlamiyorum.. adamlara resmen prim tanimis oluyorsunuz.. 85.dakkada teknik direktörüne “sana güveniyoruz” pankarti acan zihniye ne derece saglikli düsünceler icinde olabilir ki?

  8. @erkan tosun; bu arkadaş ısrarcı. genelde küfürlü yorumlar yazar yayınlamam. bu sefer küfürsüz cümle kurmayı başarabilmiş. bir derdini anlatsın istiyorum.

  9. kufurlu konusurum ewet bu sıteyı yıllardır takıp edıyorum ve herkesın kımseyı rencıde etmeden ıcınden yada agzından ne cıkarsa soleyebılecegı bı platform oldugunu dusunuyorum..derdım,başlık..EYYAMCI HAKEM..başlık neden atıldı??
    ne dusunuldu atılırken??fenerbahce kazanmasaydı atılacakmıydı??neye gore EYYAMCI oldu hakem??hamgı karar EYYAMCILIKtı ??

  10. @ Erkan tosun sen ne kategorsisine giriyorsun bu yazınla !..?

  11. @istanbulbastard; fener kazanmasaydı, berabere bitseydi ya da trabzon kazansaydı da bu başlığı hiç düşünmeden atardım. hatta maçın 70. dakikasında bu yazıyı yazdım. maç 2-2 bitseydi de bu yazı burada olacaktı. bünyamin gezer bu maça özel değil her zaman böyle. bugün tavan yaptı. yapmadı mı sen söyle? anladığım kadarıyla fenerlisin. bu blogun fenerli yazarı abim de fenerli. bugün maçın devre arasında staddan arayıp bünyamin yine eyyamın kralını yapıyor diye söylendi. olay renkler değil. maç izleme keyfinin içine eden futbolun önüne çıkan bünyamin. nabza göre karar veriyor. trabzon kulübesi ayaklanıyor bir onlara düdük. fener taraftarı küfrediyor bir onlara düdük. ayıptır bu kadar göz göre göre…

    şimdi bu konuya erol ersoy’la hagi’yle girmenin sebebi nedir? bence eyyamcılık yapmadı diye yazarsın yorumunu kendi dediğin gibi kimseyi rencide etmeden fikrini söylersin. herkes saygı duyar.

    bu bünyamin gezer hakkındaki ilk yazım da değildir. olayın fener’le ya da başka bir takımla alakası olmadığını buradan da görebilirsin;
    https://www.footballove.com/2010/04/25/polisiye/

  12. aslında fb bildiğimiz taktiikle oynadı. son 3-4 yıldır derbilerde! şükrü saracoğlu stadında! aynı strateji var.önce futbol dışı sertlikle rakibi sindir.sonra bundan faydalanıp öne geçtiler. ve sonra oyunu soğuttular.bu filmi çok izledik değil mi?zaten bünyaminin atanması bunun içindi.bide hüseyin göçek var.fb nin istediği hakem.bu stratejiyi çoktandır uyguluyorlar.kadıköyde derbilerde şöyle oyunun az durduğu tempolu bi maç izlenmemiştir.hep çirkeflik.alışmışlar.ama geçen sene ilahi adalet son maçta dur dedi ve hedefe varamadılar.umarım bu çirkeflik hedefi vuramaz deyip trabzonspora geçmiş olsun diyelim.işte schusterin 1960 futbolundan kastı bu.ziya doğanın kadıköy versiyonu.

  13. @istanbulbastard; bir önceki yorumda verdiğim link geçen sezonki galatasaray-bursaspor maçı sonrası. bünyamin orada da başroldeydi. bursadan zapo’yu nasıl saçma sapan attığını hatırlıyorum. eyyamın kralını orada da yapmıştı. g.saray’a yapılınca yazılmıyor değil yani.

  14. enderinho olsun erkan tosun olsun gercekten cok ama cok gereksız ve maçtan zerre kadar haberiniz olmadan konustugunuz o kadar belliki.. siz ve sizin gibiler kendi başarısızlıklarınızı ancak boyle suni ve hayali senaryolarla yıllardır gidermeye çalışıyosunuz.., bu yazının amacının hiç bi şekılde fenerbahceye karsı yazıldığını dusunmuyordum zaten maçı izleyen biri hakemin rezalet derecede takdir haklarını Fenerbahce lehine çaldığını görecektir.., neyse ne diyelim bu ve benzeri senaryolar laflar galıbıyet golgelemeler yeni şeyler değil Fenerbahçe düşmanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum bugun bi kez daha iyi ki fenerbahceliyim dedirttiniz..

  15. o macta g.sraay yıne yenıldı ama ve yıne eyyam..ben bu paragrafta zapo ıle ılgılı bıse goremıyorum;
    Maçın önüne geçmek için herşeyi yapan Eyyamcı Gezer’e rağmen futbol oynamak isteyen iki takımı da tebrik ediyorum. Bursaspor’a şampiyonluk mücadelesinde ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde başarılar. Galatasaray hakkında maç yazıları artık önümüzdeki sezondan itibaren devam eder. Bu sezona artık nokta konulmuştur. Önümüzdeki sezon yeni stadda belki UEFA Avrupa Ligi görürüz. Hem belki o zamana kadar bir tane orta yapabilen futbolcu buluruz… He Caner ve Sabri önümüzdeki sezon da bu takımın bekleriyse ben yokum arkadaş.

  16. @istanbulbastard; o maç berabere bitti. skorla alakası olmayan yazılar bunlar anlamamakta ısrar ediyorsun. kendi terchindir. her yaptığı eyyamı yazmaya gerek yok. izleyen görmek isteyen görür.

  17. ben zapo ıle ılgılı yazıyı gormek ıstıyorum??
    yahu bu olaylar her macta yokmu,4 buyugun kendı oynadıgı her macta olmuyomu??taraftar sonucu etkılemıyomu??
    allah askına sacmalamayın beyler..bugun aurelıo kırmızıyı yedıkten sonra buz gıbı golu pozısyonu ofsayt dıe kesmedımı hakem? eger iş eyyamcılıksa,4 buyugun kendı ewınde oynadıgı macında eyyam yapmayan hakemın bokunu yerım..fırat aydunus mu,cuneyt cakırmı,bulent yıldırım mı hangısı yapmıyo??
    ben o yazıda zapo ısmını gormek ıstıyorum

  18. geçen sene hüseyin göçek vardı başrollerde fb-bjk maçında.yine geçen sene bünyamin vardı fb-gs maçında.cristianın ardaya nasıl dalığını biliyoruz.maç öncesi pozitif oynama düşüncesi olan takımların başına gelen durum trabzonsporun başına geldi.pres yaptı deniliyor bide utanmadan fenerbahçe.topla karışık rakibe dalmak nasıl pres oluyorsa. çirkefler bugün yine kazanarak amaçlarına ulaştılar ama ilahi adalet mutlaka yüzlerine tokat gibi inecektir.hakemin verdiği bi faul sonrası nasıl bu maçtada hakemin etrafına sardıklarını gördük.geçen sene son ts maçında da aynı şekilde bilinçle bunu yaptılar.ve kalelerinde golü gördüler.tarih bu çirkefliklerin cezasını elbet bigün verecektir.kadıköyde bjk ye gs ya ve son olarak ts ye aynı çirkefliği yaptılar.bu strateji uzun vadede amacına ulaşmaz umarım.bir avrupa maçında böyle futbol dışı agresif olamaıyorlar ve kel görünüyor.
    şunuda eklemek lazım.yayıncı kuruluşta çok istedi fb nin kazanmasını ve çok mutlu oldular.reytinglerin düşmesini istemdiler.malum bjk ve gs düştü bide fb düşerse reytingler ne olur sonra değil mi ?

  19. @istanbul bastard; hani diyeceğim bir tarafa yapılanları yazıyorum da diğer tarafı yazmıyorum ama öyle de değil. bu adam eyyamcının en önde gideni bu benim fikrim. burası da sonuç olarak bir blog. kişisel görüş ön planda. fikrimi söylüyorum sana hala görmek istiyorum diyorsun. burayı ben yazdığıma göre senin değil benim istediğim görülür. madem bu kadar çok görmek istiyorsun sen de bir yerde yazmaya başla orada görelim. orada okuyalım.

    diğer hakemler konusunda ise eyyamcı değiller demiyor zaten hiç kimse. türk hakemleri özellikle 3 büyüklerin maçlarında eyyamcı ama bu arkadaş eyyamın sözlük anlamı o yüzden bugünün konusu.

  20. @ enderinho yazından konusma tarzından ve içinde bulunduğun buhrandan Gs taraftarı olduğunu duşunuyorum ve çirkeflik konusunda senin zerre konuşma hakkın yok bunu biliyorsun değilmi..? inan gece gece çok guldum sana nasılda hırs yapmışsın kendine nasılda canını sıkmış fenerbahce üzgünüm ama sen daha bu kafayla ! çok bunalırsın görmek istediğn gibi görmektense gerceklerı gör bu kadar fanatizm bunyeye zararlı 😉

  21. ozaman ligin ilk yarisinda 0-0 fb-gs macinda neden Galatasaray’in sertliginden yakiniyordunuz ey fenerli arkadaslarim? bugün ayni seyi uygulayinca toz kondurmuyorsunuz macin hakemine! trabzon aleyhine onca düdük calininca, 2 adami atilinca oh ne güzel,ama “Neill 2.saridan atilmadi,Sabri dia ve nianga ayni anda penalti yapti” ozaman hersey tu ka ka demi? iyiki fenerbahcelisiniz,iyiki halimize sükretmemizi sagliyorsunuz..

  22. bugün trabzonspora yapılanlar için gs liler ve bjk liler susuyorlar ve uzaktan izliyorlar ama sustukça bu düzenin (kadıköy düzeni) devam edeceğini bilmeleri gerekir.galatasaraylı olarak bu çirkefliği gördüğüm için mazlumun yanındayım her zaman.

    bu arada ligde 2 hakem var. fb nin istediği. biri hüseyin göcek diğeri bünyamin.bunların yaptıklarını hata olarak görmüyorum.

  23. Konu dışı ama Osasuna Real Madrid maçında bir futbolcuya iki sarı kart gösdterildi, ama kırmızı kart gösterilmedi diyor bir arkadaş. Maçtan haberi olan var mı, ne olacak şimdi. Bizde sevinmiştik puan farkı 7 oldu diye.. Maç tekrar edilir mi?

  24. Az önce mackolikten maçın detayında gözüküyordu… O yüzden sordum.. Öyle bir şey olmamasına sevidim. Şampi… Barça…

  25. hırs yaptığım yok.sadece zalimlerin çirkeflerin bu kadar rahat hareket etmelerine üzülüyorum.futbolun canı cehenneme.

    adalet veren mekanizma doğru işlemiyor maalesef.sadece futbolda değil her alanda.

    fenerbahçeli olmadığım için şükrediyorum.böyle zalimlerin çirkefliklerin burjuvazinin takımını tutmadığım için oldukça şanslıyım.

  26. ben hakemden herkesden çok şilkayetciyim çunku bu bir temaşa oyunu ve bunyamın gezer denen adaın bunu destekler tek tarafı bile yok, eyyamcının da kralı kendısı.., bak ne guzelde yazmıssın ilk yarıdaki Fb- gs maçını kendı dılınızle kendınız dusuyorsunuz ya ne dıym ben sıze.., @ enderinho bak eğer sen bir galatasaraylıysan ki her lafın konuşma tarzın ve düşmanlığın bunu net gosterıyor, biraz kendı işinize bakın oldumu.., Fenerbahce kuruldugu gunden berı tek başına Diğerlerine karşı verdiği mucadeleyı federasyonlara karsıda vermıstır sizin ilke edindiğinz fener sampıyon olmasında bjk lıde oluruz Ts lıde yunan da oluruz felsefenizi biz zaten ezelden beridir biliyoruz ne zamndan beridir adı mazlumun yanında olmak oldu 🙂 yani hakkaten uğrassam kendımı sizler kadar kendı laflarımla batıramazdım neyse iyi eğlenceler size.. pardon eğlenen benim şu an :))

  27. @enderinho fener nefreti senin gozunu karartmis. inanilmaz yorumlar dosemissin, hele soyle bir mactan sonra, soyle bir hakem performansina… saskinim. helal olsun.

  28. @ enderinho sana yuh diyorum ah be guzel insan keşke biraz bilgin olsada konussan fenerbahce ne zamandan beridir burjuvazi takımı oldu Fenarbahce Halktır hiçmi bilmezsin bu ne cahıllıktır yahu eknomisi düzgün gelir gideri dengelendi diye burjuvazimi oldu, stadını herkesden once KENDİ imkanlarıyla krizin göbeğinde yeniledi diyemi burjuvazi oldu? sen mademki Gs lisin sende aristokratmı oldun şimdi ne saçmalamalar ne garip düşünceler var insanımızda…

  29. @enderinho sen hakkaten ne saçma sapan şeyler yazıyosun seni bikaç paragraf yazıyla içinde bulunduğun haleti ruhiye den çıkartırdım ama değmez sen takıl buralarda elbet kafa dengı bırılerını bulur anlatır anlatır inanırsınız karşılıklı..

  30. fb düşmanı değilim.zalimlerin düşmanıyım.ilk yarıdaki futbol dışı sertliği görmediysen sana ne diyebilirim.ts li futbolcuları anlayabiliyorum.topu saklamak pas yapmak bu sertlikte biraz cesaret ister.sakatlanmamak için sindiler doğal olarak.dünyada böyle bi pres anlayışı yok ayrıca.alan daraltıp rakibi hataya zorlarsın.barca ve diğerleri böyle yapıyor.fb nin yaptığı kontrolsüz topla birlikte rakibe dalmak.güzel oyun akışkan oyun beklemek zor oluyor haliyle.2. gol öncesi faul bu duruma örnektir.avrupa kupalarında bunlara izin vermezler.alan daraltacaksın kontrollü şekilde.young boys yada diğer maçlarda ne oldu.rakip aldı döndü ve hücuma çıktı.aynı sertliği yapamadılar.oyun durmadı .2-0 dan sonraki selçuğun gördüğü kırmızı kart tam eyyamcılıktı.doğruydu ama onu ilk yarıdaki sertliğe gösteremezdi bünyamin.skor 2-0 ken gösterdi!
    bu filmi çok izledik . avrupa kupalarında da böyle sertliğe izin vermezler.
    psikolojik olarak sindiler ts li oyuncular.tıpkı gs ve bjk nin kadıköydeki durumu gibi.hakemler oynamak isteyenin yanında olmalılar ki futbolumuz gelişsin güzelleşsin.yoksa annenin liginde böyle sert oynayıp kazanabilirsin ama avrupaya çıktığında hakemler buna müsade etmediği için apışıp kalırsın.fb nin bu sene kaldığı gibi.

  31. fb nin burjuvaziye hitap ettiği belli olmuyor mu? kültürü yok. halkın takımıymış bide.tribünlerine ilk burjuvaziyi dolduran takım oldu .halkı kale arakalarından bile kovdular.parası var. kültür sıfır.hiçbir espiriniz yok kazanmaktan başka.

  32. buradaki manasız tartısmanın taraflarından biri olmak istemezdim ama o kişinin uslubu ve lafının nereye gideceğini bilmeden yaptığı fanatizm doruklarındaki lafları beni fazlasıyla tetıkledi.., belkide ciddiye almayıp yazmasaydım bişeyler kendi kendine cekılıp gidecek ve fanatık fotomac veya gs bloglerından birinde kinini kusacaktı…,Blogu 20li sayfalardan bu tarafa takıp eden biri olarak ilk defa cevap verdım boyle bi satasmaya ama barış bey in önerisine de katılıyorum football love Gslove veya Fblove olmasın bunuda bu zamana kadar sagladınız gibi saglamaya devam edeceğinizden eminim

  33. KoKo senin siten benim dediğim pek bişi ifade etmeyebilir senin için ama bir takipçin olarak bence şu bir biri ile atışan söz dalaşı yapan yorumları yalınlamamandan yanayım bırak insanlar streslerini sinirlerini başka yerde atsın başka yerleri kirletsin boşu boşuna senin sitende sitenden alakasız içi bom boş hiç bi yere varmıcak sırf dalaş amaçlı yorumlar ile burayıda başka yerlere benzetmesinler.Son olarak küçük bir düşüncem Koray veya abisinin bu site tarafsız olmak gibi bir zorunluluğu ve iddaları olduğunu düşünmüyorum bu işi keyif ve kendi ifade bir nevi kendilerini tatmin etmek için yazıyorlar bizde okuyoruz ve bilgi edinip,keyif alıyoruz almayanda takip etmiyor bazen güzel şekilde şakalarla dalaşıyoruz bir birimize Real,Barça,Liverpool,Man.U üzerinden ilk önce bu işi keyif için yapan arkadaşlardan tarafsızlık beklemeden önce bunları iş olarak ve para kazanmak amacı ile yapan insanlardan tarafsızlık beklersek daha gerçekçi ve mantıklı olur diye düşünüyorum…

  34. Bende tarafsız olmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum, ancak bu blog tamamıyla bir galatasaray blogu haline gelirse, benim gibi bir çok başka takım taraftarı futbol sever dostu kaybedebilirsiniz derken Muzo müdahele etti sağolsun..
    @enderinho dün akşamki skordan ötürü kudurmuşa benziyorsun, skoru geçtim Fenerbahçe’nin kültürüne yönelik saldırılarda bile bulunmuşsun, ruh halini analiz etmeme gerek yok sanıyorum, böyle her geçen gün büyüyen bir blog içerisinde bu tiplerde olacaktır, şaşırmıyorum, aksine normal karşılıyorum, Nedeni belki bir çoğuna göre Aziz Yıldırım’dır bilemem, ancak bildiğim şuki, bu ülkede Fenerbahçe’liler ve Fenerbahçe’li olmayanlar var .. Koskoca futbol ülkesi İtalya’da bile Juventus’lular ve Juventus’lu olmayanlar yok ki Juventus taraftarı İtalya’nın aynen Fenerbahçe gibi en çok taraftar kitlesine sahip en köklü ve büyük klubudur.

  35. @barış bertigen; benden daha objektif ve fanatik yazmayan bir galatasaray’lı blog önerin bir daha yazı filan yazmayacağım. futbola bakış açımı aşağı yukarı biliyorsunuz. ayıp ediyorsunuz bence.

  36. @ kOkO b: ”Yazı yazma” demedimki ben sana Koray, yalnızca blogun tek taraflı bir galatasaray blogu haline gelmesinden duyduğum rahatsızlığı dile getirdim, sevdiğim bir blog olması sebebiyle duyduğum rahatsızlığı dile getirmem, sessizce çekip gitmemden daha yapıcı bir hareket olur diye düşündüğüm için serzenişte bulunuyorum, kusura bakma ama ayıp ettiğimi inan düşünmüyorum, dün akşamki kadar temiz kazanılan bir maçtan sonra dahi bu kadar Fenerbahçe’nin üstüne gelinmesi , bu galibiyetin altında devamlı bir çapanoğlu aranması taraftarını bir nebzede olsun rahatsız etmemeli mi sence?

  37. @bergiten gozu donmus deli yorumcular var, koko b’yi onlarla ayni kefeye koyma be kardesim. 🙂

  38. @barış bertigen; yorumların tamamını okudun mu bilmiyorum ama bu yazıyı maçın 70. dakikasında yazdığımı söyledim. yani fener 15-20 dakikada 3 gol yiyip maçı kaybetseydi de bu yazı burada olacaktı. benim derdim ne fenerle ne de başkasıyla. derdim adam dövecek gibi nabzına göre maç yöneten bünyaminle. bu yazıdan fenerin haklı galibiyetinde bir çapanoğlu arandığını çıkarmak senin şahsi fikrindir ama öyle olmadığını sana söyleyebilirim.
    yapılan yorumlar da herkesin şahsi fikridir. katılırsın katılmazsın. okursun ciddiye almaz geçersin ya da içinden gelir cevap verirsin. bir fenerli galatasarayla ilgili fikrini ya da bir galatasaraylı fenerle ilgili fikrini belirtebilir. burada yayınlanıyor demek hepsine katılıyoruz demek değil.
    rahatsızlığını dile getirdiğin için de teşekkür ederim. galatasaraylıyım elbet tarafım ama objektifim. renklerden çok oyunu seviyorum seviyoruz…

  39. Burada olmaktan mutluyum, açıklama içinde ayrıca teşekkür ederim.

  40. “Juventus taraftarı İtalya’nın aynen Fenerbahçe gibi en çok taraftar kitlesine sahip en köklü ve büyük klubudur.” diyip objektif ve futbol dostu olmaktan bahsetmek..celiski mi? hmm..arastirmanin böylesi!

Yorumlar kapatıldı.