Polisiye

Yönetmen: Bünyamin Gezer Senaryo: Bünyamin Gezer Başrolde: Bünyamin Gezer Yardımcı oyuncu: Bünyamin Gezer Figüranlar: Bursaspor ve Galatasaray

Maçın önüne geçmek için herşeyi yapan Eyyamcı Gezer’e rağmen futbol oynamak isteyen iki takımı da tebrik ediyorum. Bursaspor’a şampiyonluk mücadelesinde ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde başarılar. Galatasaray hakkında maç yazıları artık önümüzdeki sezondan itibaren devam eder. Bu sezona artık nokta konulmuştur. Önümüzdeki sezon yeni stadda belki UEFA Avrupa Ligi görürüz. Hem belki o zamana kadar bir tane orta yapabilen futbolcu buluruz… He Caner ve Sabri önümüzdeki sezon da bu takımın bekleriyse ben yokum arkadaş.

“Polisiye” için 9 yorum

  1. Seneye varsa ben direk yokum zaten. Sevimsiz herif yakışmıyor ki formaya dünyanın en iyi topçusu olsa ne yazar.

  2. illa bir suçlu aranacak her yenilgi sonrası.
    rakibinin elinde olmayan türk olarak daha iyi bekler varsa buyrun önerin alsın galatasaray yönetimide.

  3. @abt; sözün banaysa suçlu aramıyorum. bütün maç tribünde bir orta izleyememek özellikle caner ve sabri’nin her ortayı kale arkasına yapacağını tahmin edip heyecanlanmamak bana çok dokundu. o yüzden belirtmek istedim. rakibinin elinde olmayan türk olarak daha iyi bekler varsa meselesine gelince ise illa daha iyisini almak gerekmez. bu arkadaşların kendilerini geliştirmesi gerekir. sana bu kadar şans veriliyor ama bütün sezon 1 tane adam gibi ortan yok ve hücum anlamında bir bekin yapması gereken en önemli unsurlardandır orta yapmaktır.
    bugün topu canı vardı ve her iki kaleye de girmek istemedi. tekrar söylüyorum suçlu aramaya gerek yok.

  4. bn şuçlu arıyorum arkadaşlar. bu takım iice avrupa ligi takımı oldu, şampiyonlar ligini unuttuk. başlarım böle işe. geçen sene 4. bu sene 3. ne bu böle ya.. bu şirket takımı diilmi. kovun o şirketteki herkesi bi halt yapamıolar kmse kusura bakmasın ama gs bjk olma yolunda hızla ilerlio.. 5 senede bi şampiyon mu olucaz bundan sora. geçen sene sivas bu sene bursa dalga mı geçiosunuz bzle. maçta protestoya karşıyım ama burada da yazınca suçlu mu arıosunuz deneckse nerde belli etcez tepkimizi. bi başarısızlık war kmse versin hesabıını.. toplama topçularla bu kdr oluo bi plan program yok transferde. haldun üstünel tombaladan mı çekio karar werio anlamadım.?. lukunku jo dan daha verimliydi be arkadaş..

  5. Son 10 hafta içerisindeki puan kayıplarından sadece Sivas maçında takım külliyen hatalıydı.
    Onun dışında Kayseri, Eskişehir, Trabzon, Fener ve bu son Bursa maçında hep daha çok pozisyon bulan takım Galatasaray’dı ama top istemedi işte. Abuk sabuk işler oldu bu maçları kaybetti yakım.(Emre Güngör’ün Trabzon hareketi, Eskişehir’de elle atılan gol, Fener maçında 40 metreden içeri top alan kaleci vs. vs.)

    Ve bu maçların her biriden sonra güzel değişiklikler oldu takımda. (Servet, Sarp, Leo Franco, Barış şutlandı/şutlanacak, Baros ciddi sakatlıktan sapasağlam döndü, defansa Neill gibi bi adamı monte etmeyi başardık)

    Seneye Ali Turan’ı sağ bek de denerler bence..
    Sol bek için de bakacaz bi çaresine zira şu Caner’e o opsiyon parası verilip alınmaz herhalde..

    Son olarak Mehmet Topal’ın Valencia ile ön protokol imzalamış olduğunu duydum bi büyüğümüzden(Eski yönetici).
    Bu da güzel haberdir benim için.

    Artık seneye Rijkaard’ın istediği gibi Davids şeklinde o orta sahayı çevirip toparlayacak bi dinamo alınacak bu da %100 belli. Yani bana sorarsanız işler güzel gidiyor. Bana sene başı sorsanız bu kadarını beklemezdim bile..

  6. Ayni sekilde bende katiliyorum Erk e.

    bu sene bir felaketti gecti ama takimimin sivas macindan sonraki oyununu begeniyorum. daha derli toplu sene basi gibi keyifli maclar izliyoruz. problem yok mu girla ama bu seneyi rijkaard ve galatasarayin “foreplay” i olarak gorelim gitsin derim.
    simdi takimi bilerek, ona gore transferler yapacagizdir. ayni zamanda kamp zamanini da bir senede tanimis oldugu kalan oyuncularini daha iyi calistirarak gecirecektir.
    ayrica gecen sene 5 inci oldugumuz icin 17 temmuzda basladigimiz sezona bu sezon agustos basi basliyoruz. milli takimlarinda gelecek olan Neill, kewel, elano, keita ve baros haric te yorgun oyuncu olmayacak.
    Sen gecen 2 haziran da galatasaraya gelen rijkaard a istedigin kadar serveti sabriyi anlat. adamin onlari tanimasi 5 ay surdu zaten.
    neill-hakan balta ikilisini cok iyi oturttu bana sorarsaniz. ileri 4lu zaten sabit, kewell-santos degisikligi olabilir. geri kalan mevkilere de egitim ve transferle cozum bulunacaktir.
    tek dilegim bu sene sampiyonlar ligi idi, cok ozledim. aykutu herkes begeniyor ama ben hala o istanbuldaki steaua macini unutamiyorum, cok icime oturmus. bu sene yine bize o sarki haram. telefonum caldigi zaman dinleyecegim yine bu sene de. tek derdim o

  7. bence takımın yarısı değişmeli milan baros yetersiz her maç elle oynamaktan sarı kart gören bir forvet olur mu daha genç ve aç oyuncuya ihtiyaç var

  8. Yerli bek yok diye düşünmek de yanlış bence..
    İşte alın benden size iki süpriz isim..

    Kasımpaşa’lı Yekta.. Şu an ortasaha oynuyor ama futbola sağ bek olarak başlayıp uzun süreler de sağ bek oynamış bi adam. Anadolu klüpleri için lüx bir sağ bek olduğu için yeteneklerinden dolayı ortaya kaydırmışlar. Ama bizde koy işte sağ beke..

    Eskişehir’li Sezer Öztürk. Yekta’ya benzer hikayesi var. Sezer de uzun süreler sol bek oynadı. Almanya’da alt yapıda da sol bekti. Mis gibi sol bek olur.

    Bu iki elemanda uzun süredir Galatasaray gündemindeydi. Sezer devre arası Eskişehir’e giderek bir hata yaptı gerçi ama Yekta hala orada duruyor işte.. Sene sonu da free transfer olacak sanırım. Üstelik Galatasaray’lıdır. Bize gol atınca da sevinmemiştir doğru dürüst(açın bakın) Galatasaray-Kasımpaşa maçına..

  9. franco yu yolla.
    Bufon, Cesar yada Cassilias alınmayacaksa:) da kaleciye gerek yok. Aykut yeterli.
    servet, e.aşık, caner, ayhan, elano, jo, barış.
    Bunları şutla gitsin.
    Dünya kupasından sonra Elano iyi bir paraya satılabilir belki?
    Arda dan kaptanlığı al, Neil’e ver.
    Arda top oynasın. Liderlik ruhu olmayan adama liderlik verilmez.
    Baroş un yanına pivot santrofor, Orta sahaya, top yapan, Lincoln tarzı bir oyuncu (karakter olarak değil tabii)
    Sabri ye iyi bir eğitim. Sabri oynar daha bu takımda.
    Sol tarafa iyi bir bek. (Hakan Balta Neil ile birlikte tandem oynamalı.)
    Yerine göre E.Güngör ve H.Balta tandemde, Neil ön libero olarak kullanılabilinir.

Yorumlar kapatıldı.