Fenerbahçe geri döndü! mü?

İlk 25 dakika nefis futbol. Sonrasında maç boyunca pankarta yakışan dev mücadele.

Kaptan Alex, Topuz ve Emre mükemmele yakın oynadılar. Lugano ve Yobo ikilisi hatasızdı. 3 haftadır gol yemememizin notu düşüle. Gökhan Gönül’e zaten laf edenin dili dolansın. Santos aylar sonra yine defansta ayakta kalan, ofansta markajcısını dans ettiren Santos’tu. Dia özellikle ikinci yarıda gösterdiği defansif katkı ile beni çok etkiledi. Selçuk hepimizi denyoluklarıyla hasta eder, sonra gelip bir büyük maçta daha büyür. Biz de kendisine bir şekil dayanmaya devam ederiz. Hani İstanbul’un trafiğinden, gürültüsünden, pisliğinden daralırsın ama bir sabah Boğaz’da balığa çıkar, üç aylık reset edersin. Öyle birşey işte.

Bunu birgün diyeceğimi hiç sanmıyordum ama Aykut Kocaman maç boyunca hep doğruları yaptı. Bekir değişikliğine ilk anda burun kıvırdım ama o da doğruydu. Gol pozisyonu vermedik desem yeridir.

Bu takım hocasıyla mı barışmış, artık oynamaları gerektiğini mi farkına vardılar nedir bilemeyeceğim ancak bu akşam gerçekten söke söke yapılması gerekeni yaptılar. Devamı gelir mi konusu bambaşka bir tartışma konusu ancak önümüzdeki üç haftada Manisa-Kayseri-Beşiktaş üçgeninden çıkarsak bambaşka şeyler konuşuyor oluruz.

Aziz Başkan bir yıldırım operasyonu ile orta sahaya takviye yapmak için bu maçı bekliyordu herhalde.

Hakem topuna hiç girmeyeceğim; Koko B zaten mükemmel özetlemiş: Eyyamin Gezer

Not: Alex’in ilk yarıda saha boyunca sağ çapraza Niang’ın önüne attığı bir top var. Gözümden yaş geldi desem?

“Fenerbahçe geri döndü! mü?” için 9 yorum

  1. Hafta başından beri Fenerbahçe gazla bu maçı alır diyordum. Trabzonspor bekletimin de altında kaldı. Bir takım baskıyı hiç mi kaldıramaz. Ancak Fenerbahçe’nin geri döndüğü yok bana göre. Anlık performans olduğu haftaya Manisaspor deplasmanıyla belli olur. Hikmet Karaman Telegol’e filan çıkar.
    Bu arada bir şeye çok takıldım. Maçın sonuna doğru Aykut Kocaman için bir destek pankartı açıldı. Hiç inandırıcı gelmedi. Maçın başında skor belli değilken açılması daha şık olurdu…

  2. Muzo, takipteyim Aykut’la ilgili yorumlarinin soyleyeyim 🙂

    Not: Inanilmaz pasti..

    Bir baska not, buyuk patronla maci izliyoruz, ikinci yarida TS duran top kazandi, topun basinda Yattara..

    Kesemez bu topu dedim, kesemedi tabii..

    patron ; yok dedi arada bir ortaliyor Yattara da.. Benim cevap;

    – Ee iste Alex ‘arada bir’ ortalayamiyor..

  3. Teniste servis kirarsin ama anlami olmasi icin akabinde kendi servisini kazanman gerekir..Bilmem anlatabildim mi 🙂

  4. Fenerbahçe’nin derbilerdeki konsantrasyonuna hayranım. Bütün maçları böyle böyle oynasalar Avrupa’da bile yeneni zor olur. Fakat bu kadar zamandır Fenerbahçe’nin sorunu da bu işte. Koko’nun dediği gibi Fenerbahçe’nin geri döndüğü bu maçta belli olmaz. Haftaya da korurlarsa ve aynı istekle oynarlarsa şampiyon olurlar. Gelecek 2 hafta önemli bence.

    Tabi farkı 4’e indirmek temiz oldu. Trabzon da yine 2. yarı klasiği yaşıyor gibi.

  5. Ne yazıkki geri donduk diyemıyorum.., diyemıyorum cunku son hafta kaybedılen şampiyonluklar, ve başarı açlığı beni tedirgin ediyor… ama hırs görmek bile özledğimiz birşeydi biz yıldızlar karması gibi( ! ) 17 / 17 yapamayız ama bu ikinci yarı için 17 / 13 + 2 beraberlık bize yeter…

    Alex in pası beni gollerden çok bağırttı o kadr diyorum 😉

  6. yüzümüzü güldürdü Fenerbahçemiz bu akşam..Dilerim önümüzdeki her maçta bu şekilde yüreklerini otaya koyarlar=)

  7. Reçetesiz Azizsilin almışlar dozu fazla kaçmış sanki. Bence Manisa’ya yenilir, yeni doz yüklemesiyle Kayseri ve Beşiktaş’a tek kale oynarlar. =)

Yorumlar kapatıldı.