Reaksiyon

Premier League’de bu sezon en zor günleri kuşkusuz Portsmouth geçirdi. Bir türlü el değiştiremeyen kulüp ciddi mali krize girdi, futbolcuların maaşları ödenemedi, 9 puanları silindi, futbolcuların hepsi satılığa çıktı ve geçtiğimiz hafta ligden düşmeyi garantilediler.

Ancak tüm bunlara rağmen FA Cup yarı finalinde dün Tottenham’a karşı onur mücadelesi verdiler. 90 dakikanın tamamını izleyemedim. Ara ara bakabildim. Tottenham ağırlığında geçen bir maç olmasına rağmen maçı uzatmaya götürüp sahadan 2-0 galip ayrıldılar. Finalde rakipleri Chelsea. İşleri elbet çok zor ama günü geldiğinde Wembley‘de yine son dakikaya kadar mücadele edeceklerdir.

Seneye bir alt ligde olmalarına rağmen Avrupa’da olabilirler. Şu an kadroda olan çoğu futbolcu gitmiş ve yepyeni isimlerle mücadele edebilirler. Avram Grant‘i ve hocalığını beğenmem ama şu dönemde takım içinde yarattığı bütünlüğü takdir etmek lazım.

“Reaksiyon” için 2 yorum

  1. Şu an kayyum tarafından yönetildikleri için Avrupa’ya gitme hakları yok. Avrupa’ya gidecek takımlar belli olana kadar idari sorunların çözülmüş olması gerekiyor.

  2. irlandanın Drogheda ve ingilterenin portsmouth takımları kıtlık döneminde osmanlıdan aldıkları yardımlar nedeniyle armalarında ay-yıldız taşıyan avrupa takımlarıdır.aslında bu haberin başlığı :premier ligdeki tek türk takımı düştü şeklinde olmalıydı :))

Yorumlar kapatıldı.