Portsmouth’a özel transfer izni

Premier League’de finansal açıdan zor günler geçiren Portsmouth kulübüne borçlarını ve cezalarını ödeyebilmesi için özel transfer izni verildi. Bu izin sayesinde transfer sezonu dışında oyuncularını satabilecekler.

İlk planda yüksek maaş alan 10 futbolcuyu satmayı hedefleyen Portsmouth yönetimi, yaz aylarında da tüm kadroyu satıp sıfırdan işe başlamak istiyor. Hedef 20 ile 30 milyon pound kazanç elde etmek.

Portsmouth’a verilen bu transfer izninin bir takım kuralları var tabii. Sadece Premier League ekiplerine oyuncu satabilecekler. Yeni kulübüne transfer olan futbolcu sezon sonuna kadar A takım maç kadrosunda yer alamayacak. Transferi yapan kulüpler istedikleri takdirde futbolcunun bonservisini ödeyip sezon sonuna kadar Portsmouth’ta oynamasına izin verebilecekler.

Yeni sezona kadar oynatamayacağı futbolcuyu bonservisini ödeyip şimdiden kim alır? Portsmouth’ta böylesine kaçırılmaması gereken bir oyuncu var mıdır? İki sorunun cevabı da çok zor olmasa gerek…

“Portsmouth’a özel transfer izni” için bir yorum

  1. […] bir alt ligde olmalarına rağmen Avrupa’da olabilirler. Şu an kadroda olan çoğu futbolcu gitmiş ve yepyeni isimlerle mücadele edebilirler. Avram Grant‘i ve hocalığını beğenmem ama şu […]

Yorumlar kapatıldı.