Heykelini dikin bu adamın

Sinan Bolat, AZ Alkmaar karşısında son dakikada attığı kafa golüyle Standard Liege’i Europa Kupasına taşıdı. Bu onun son dakikada gerçekleştirdiği ilk mucize değil. Buyrun buradan okuyun ve izleyin! Belçikalı taraftarlar da boş durmasınlar, Sinan’ın heykelini dikmeye başlasınlar…

“Heykelini dikin bu adamın” için 7 yorum

  1. Dikkat ediyorumda yazılarında sürekli Europa Kupası yazıyorsun. Neden Europa Cup ya da Avrupa Kupası değilde Europa Kupası ?

  2. Çünkü Europa’nın türkçe karşılığı yok… Cup yazınca da millet neden ingilizce diyor… Bende bir kere böyle yazdım arkası geldi….

  3. peki sizce öyle… bana göre de europe’un karşılığı avrupa ancak europa’nın karşılığı yok…

  4. @ ilkin

    Turkce’de Avrupa kelimesinin birebir Ingilizce karsiligi Europe. Europa degil.

    Sen Azerice’deki Evropa kelimesiyle karistiriyorsun sanirim ama Europa kelimesi Ingilizce’de Yunan mitolojisinde bir Fenike prensesi icin ve Jupiter’in aylarindan biri icin kullanilir. Kita icin ise Almanca ve Flamanca gibi Avrupa dillerinde Europa kullanilmasina ragmen Ingilizce’de kullanilan kelime Europe.

    Ingilizce’de Avrupa Kupasi’nin karsiligi da Europe Cup degil, European Cup.

    Daha da iyi ogrenmek istersen http://www.englishtime.com adresine gidip kurslar hakkinda bilgi aliyorsun, katiliyorsun, sonra gelip kendin ispat ediyorsun. 3 kurs alana 1 kurs hediye ediyorlarmis hatta.

    Sayginin ayarini da kacirma lutfen.

Yorumlar kapatıldı.