Kahraman Türk Sinan Bolat

[metacafe]http://www.metacafe.com/watch/yt-TNdwMk1Mt9I/sinan_bolat/[/metacafe]

Belçika Jupiler Lig’inde son şampiyon Standart Liege’nin kalesini koruyan Türk kaleci Sinan Bolat, ligin son maçının son dakikasında penaltı kurtararak kahraman olmuş. Eğer Sinan penaltıyı kurtaramasaydı, Standart Liege 2 puan kaybedecek ve Anderlecht şampiyonluğunu ilan edecekti.

Penaltı atışı sonrası Sinan’ın takım arkadaşları kendilerinden geçmiş. Az kalsın çocuğu sakatlıyorlarmış. Video’da özellikle 2 numaralı siyahi arkadaşa dikkat!!

Anderlecht ve Standart Liege, 2 maçlık play-off serisinde yeniden karşı karşıya gelecekler ve Belçika şampiyonu belli olacak. Bu arada dün gece oynanan ilk play-off maçında Standart Liege Anderlecht deplasmanında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı. 2. maç 24 Mayıs Pazar günü Standart’ın sahasında.

“Kahraman Türk Sinan Bolat” için 5 yorum

  1. siyahi oyuncu oyle bir hareket yapmis ki, kaleciyi sakatlayarak takimini 10 kisi birakacakmis neredeyse. Sanki kurtardigina sevinmiyor da neden kurtardin lan der gibi!

  2. penaltinin tekrari lazim ama o senaryoda onu calabilecek hakemin alnindan opulur zaten

  3. yok abi penaltiyi gordum ona itiraz yok ama topa vurulmadan bir kac savunma oyuncusu, topu uzaklastiran da dahil, ceza sahasina girmis, o yuzden tekrari lazim dedim:)

Yorumlar kapatıldı.