Demba Ba’dan sevgiler

Son podcastte kurguladığım senaryo tamı tamına gerçekleşmemiş olsa da, Demba Ba beni duymuş olacak ki, Newcastle’ın Manchester United’ı 3-0 yendiği maçta perdeyi harika bir golle açan adam oldu. Newcastle kenti bu akşam yıkılıyodur ama, yarın sabah uyandıklarında bu sezon 15. golünü atan Ba’nın Senegal forması giymek üzere Afrika Kupası’nın yolunu tuttuğunu farkedince canlar sıkılır.

Neredeyse her fırsatta beğendiğimizi dile getirdiğimiz Phil Jones için ise son derece talihsiz bir akşam oldu. Her yenilen golde radara yakalandı kendisi. Cabaye’ın serbest vuruştan attığı gole de şapka çıkarmalı bu arada.

Newcastle’ın 15 Eylül 2001’den beri Manchester United’ı ilk defa yendiğini de hatırlatmakta fayda var. Manchester United’ın yıllardır alışılagelmiş yılbaşı galibiyet serileri ve buna bağlı olarak şampiyonluk umutları darbe almışa benziyor. Sir Alex’in asabı bozuktur bu aralar… Demba Ba’yı mı alsa? 🙂


szólj hozzá: ob;1-0c,o[Matchhighlight.com]

“Demba Ba’dan sevgiler” için 2 yorum

  1. Ve Newcastle bu golcunun transferi için tek bir kuruş bile harcamamış.Twitterda dolaşırken bi yazı gördüm – Yakubu + Demba Ba = £1.5m = 27 goals. Torres + Carroll = £85m = 5 goals!!!! Over industrialised football’s dilemma ve bunu yazan bence kesinlikle haklı.

  2. inanılmaz bi hikaye yazıyor bu sene demba ba. hasta oynayamaz muhabbeti olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, sora bonservis elinde geldi, yaptıklarına bak adamın..

Yorumlar kapatıldı.