La Liga forma sponsorları

Barcelona ve Real Madrid senelik 30 milyon euro civarına formalarına sponsporlarını bağlamışlar ama Valencia, Atletico Madrid, Sevilla ve Villarreal gibi kulüpler de dahil olmak üzere neredeyse ligdeki takımların yarısının henüz forma sponsoru yok. Olanların da anlaşma gelirleri dibe vurmuş. Zaten grev de devam ediyor. La Liga da durum vahim.

Barcelona (Qatar Foundation): 30 milyon euro Real Madrid (bwin): 25+5 milyon euro Athletic Bilbao(Petronor): 2 milyon euro Sporting (Gijón/Asturias) 2 milyon euro Levante (Comunitat Valenciana) 1,5 milyon euro Real Sociedad (Guipuzkoa) 1,2 milyon euro Getafe (Burger King): 1 milyon euro Betis (CIRSA) 1 milyon euro Mallorca (Bet-at-home) 800.000 euro Racing (Chorizo Palacios) 400.000 euro Granada (CajaGranada) Açıklanmadı

Forma sponsoru olmayanlar ise;

Valencia, Villarreal, Atlético Madrid, Sevilla, Zaragoza, Osasuna, Rayo Vallecano, Espanyol. Malaga ise forma üzerinde yazan UNESCO için para ödüyor.

“La Liga forma sponsorları” için 5 yorum

  1. malagada patronda para çok sponsporluk için para veriyor üstüne.. 🙂

  2. geçen seneydi galiba. bundesligadaki takımların hepsinin forma sponsoru farklıydı. sanayileşmek nedirin dersini veriyordu almanya futbol ligiyle.

  3. iskoçya’dan hiçbir farkı yok ligin. real madrid ve barcelona dışında kime niye para versinler?

  4. Granada (CajaGranada) Açıklanmadı 3 euro falan yada adamalr gelin biz para vercez maksa forma boş durmasın da demiş olabilirler. 😀

Yorumlar kapatıldı.