Manchester derbisinde De Gea

Kaleci şanssızlığı diye birşey vardır. Bütün maç dünyayı kurtarırsın tek hareketle herşeyi berbat edersin. Direk vurmaya başlarlar eleştirirler.

De Gea, Van der Sar’dan sonra beklentilerin çok yüksek olduğu Manchester United’da. Dün Community Shield finalinde yediği 2 hatalı golle acaba yetersiz mi cümleleri kuruldu. Hatta Dzeko’nun uzaktan vurduğu topu içeri alınca hemen istatistikler ortaya çıktı. De Gea geçen sezon 11 gol ile La Liga’nın uzaktan en çok avlanan kalecisi diye.

Bu çocuk Casillas’tan sonra İspanya Milli takımının da geleceği. Hata elbet yapacak bunlar da onu olgunlaştıracak. Evet yenmeyecek golleri yedi ama ikinci yarıda da aslan gibi topları çıkardı. Yaş daha 20 unutulmasın. Asılıp kesilmesin United kalesince yaşlanırken utandırır sonra.

link: http://www.youtube.com/watch?v=LCPLtn95xQA

“Manchester derbisinde De Gea” için 3 yorum

  1. İlk resmi maçın.O maçta kupa maçı ve ezeli rakibinle.Bu kadar baskı altında iyi oynadı bence.Bir kaç ay içerisinde lige ve oyunculara uyum sağlar.Esas o zaman görün kaleciyi

  2. çocuk iki tane şanssız gol yedi (birazda citylilerin becerisi diyelim ) millet hemen atıp tutmaya basladı zaten goller harıc bı tane pozisyon var o da adam johnsonın sutu baska bişe de yoq de gea ilk senesini ne kadar az kayıpla kapatırsa o kadar uzun kalır manu da…. bi de dıkkat ettım herkes cityli olmus anasını satayım orjınalını tutan yoqqq

  3. micah richards’ın vurduğu kafada gol dedim ama inanılmaz çıkardı o topuda. gerçi sonra düdük çaldı faul var diye fakat çıkarılan top enfesti. dzeko’nun gölüde o kadar kolay çıkarılacak bi top değildi bence. bende mantar de gea filan diyorum, neuer tarafındayım ikisi kıyaslanırsa fakat bu çocukta tıkır tıkır yürür 3-4 sene içinde.

Yorumlar kapatıldı.