Alexis Sanchez mi Giuseppe Rossi mi?

Barcelona’nın transfer listesindeki iki isim.  Gönül ister ikisini birden almak ama maddi açıdan zor gibi. Daha defansa ve ortanın ortasına takviye lazım. Alexis Sanchez’i de çok beğeniyorum ama benim oyum La Liga’ya alışmış Rossi’ye. Villa’nın yerinde oynar, Pedro’nun yerinde oynar Villa sola geçer. Her şekil olur. Hem bu durumda önümüzdeki sezon çok şey beklediğim Afellay da daha çok oynama fırsatı bulur. Alexis ile rotasyona girmek zorunda kalırsa şansı azalır.

link: http://www.youtube.com/watch?v=1MXQe2jgmrg

“Alexis Sanchez mi Giuseppe Rossi mi?” için 4 yorum

  1. İkisi de süper olur ama tabi öncelik bence de rossi, kesin alınması lazım görüldü ki pedro ile villaya bir yere kadar güvenebilirsin her hafta 5-0 lık real madrid maçını izliyorum villa 2 gol attı diye es geçmişiz adam en az 10 pozisyonu başlamadan bitirmiş o maçta,son 10 maç gördük zaten messi tek başına oynadı,son olarak affelaya güvenme bence ondan bi şey olmaz adam kafası yerde top oynuyo sanki halı sahada……

  2. Bence de rossi olmalı.Belki lüks olacak ama bir adam daha alınsa rotasyon için çok iyi olur..Afellay bu takımda olmadı ve de olmayacak gibi..

Yorumlar kapatıldı.