Mono

İddia Busquets’in son maçta Marcelo’ya “mono” yani “maymun” dediği yönünde. Eğer doğruysa yarın kapının önüne koysunlar. Rezil herif. Videodan net anlaşılmıyor ama söz konusu Busquets ise çok da güvenilir bir isim olmadığı kesin!

link: http://www.youtube.com/watch?v=fFxudyTlnhE

“Mono” için 8 yorum

  1. Tiksiniyorum bu adamdan bu haber isterse doğru isterse yalan olsun farketmiyor. Guardiola Toure’yi şutlayıp bu şabana forma vermesinide hala hazmedemiyorum.

  2. evet busquets olunca güven olmaz ama rakibin real madrid olması ve yarıın maç olacak olması da şüpheli durumlar 🙂

  3. şu adam galatasaray’da oynasa, barış özbek veya ayhan akman muamelesi görmezse benim adım da buğra diil. pek de farkları yok esasında.

  4. çok net iki kere mono diyor ,mono da maymun anlamına geliyosa ırkçılığın allah’ını yapmış beyefendi , yakışır …

  5. Busquets itin tekidir, numaracının en önde bayrak taşıyanıdır ama bi futbolcu maymun dedi diye de kapının önüne koysunlar demek sanki biraz abartı olmuş havada uçuşan küfürlerin haddi hesabı olmayan günümüzde. ahlaksız olmasına rağmen barcelonada en çok gelişim gösteren topçular arasında da başta gelir. sonuç olarak kimse kapının önüne koymaz konu kapanır gider, Busquets de numaralarına devam eder. bu akşam da bol gollü bi maç olur.

  6. sırf katalan olduğu için bu kadar şans verildi, ve değerlendirdi de.karakterini de baya geliştirmiş armut…

  7. Altyapının yüz karası.Bunun alternatifi en azından bu sene gelsin artık,bunu da City’e falan versinler en güzeli araplar sever bidonları..

    @FeBi küfür ayrı ırkçıvari söylemler ayrı..

Yorumlar kapatıldı.