Tebrikler Madrid, tebrikler Jose

Özellikle ilk yarı muhteşem Real Madrid. İkinci yarı muhteşem Casillas. Kim alsa öbür tarafın içine oturacaktı. İki taraf da bizlere futbol orgazm yaşattı. İyi ki varsınız.

Bu sefer sevinen Real Madrid ve Jose Mourinho. Lig bizim kupa sizin sıra geldi Şampiyonlar Ligine ki son noktanın Camp Nou’da konulacağını hatırlatayım.

Tekrar tebrikler. Yıllar sonra gelen Barcelona galibiyetinin ve 18 yıllık kupa hasretinin tadını çıkarın ancak aranızdan iki isimden ortak bir rica; Arbeloa ve Pepe biraz yavaş be abi…

“Tebrikler Madrid, tebrikler Jose” için 13 yorum

  1. Ne oldu Barcelona sempatizanlari? Burayi Catalonia’ya cevirmistiniz.

    Nerede 15 senedir beraber oynayan Barcelona’li futbolcular? Nerede La Masia’dan cikan yetenekler? Nerede Pep? Nerede uzay takimi Barcelona? Nerede mac basina topa %98395895 sahip olan Barcelona?

    O kadar kibirli davranip Real Madrid’i her gun asagilarsaniz Mourinho babaniz gelir gecen sene Camp Nou’da patlattigi gibi bir tokat daha patlatir size. Gecen sene oldugu gibi bu sene de kupa Mourinho’nun ellerinde.

    Sergio Ramos’tan sevgilerle.. (30. saniyeye dikkat)

    http://www.youtube.com/watch?v=khOkaC_4-pQ

  2. futbol orgazmını tottenham-arsenal maçında yaşadık biz. :)) bu maç, o maçın yanında spor toto kıvamında kalır, teşbihte hata olmasın..

    madrid’e tebrikler.

  3. arkadaşlar iyimisiniz ya bence real taraftarıyım yıllardır dünkü goldede evdeki herkesi uyandırdım o kadarda fanatiğimdir..ancak adamın burada centilmenlik yapıp tebrikler madrid dediği biryerde bu nasıl bir tartışmadır ? Herkes tuttuğu takımı destekler bu suç değildir adamlar desteklemiyoruzda demiyorlar sonuçta..buraya yazılabilecek tek şey takımınızı övecek şeyler olabilir karşı tarafa sallamak değil..yazıktır..ayıptır..saygısızlıktır!.

  4. Barcelona Uzay Takımıysa Jose Mourinho “Dünyayı Kurtaran Adam” dır…

Yorumlar kapatıldı.