Kısmetsizlik

Bundesliga’dan gelen haberler kötü. Freiburg maçında sakatlanan Nuri Şahin’in sağ diz iç yan bağlarında yırtık var ve sezonu kapattı. Bir diğer Milli ismimiz Hamit Altıntop da uzun zamandır belinde yaşadığı problem yüzünden bu hafta ameliyat masasına yatıyor ve haliyle o da sezonu kapatıyor.

Aynı haftaya denk gelen bu kısmetsiz haberler umarım sezon sonu olası transferlerini etkilemez. Nuri Şahin’nin ismi ciddi şekilde Real Madrid ile anılıyor. Hamit’in ise sözleşmesi sona eriyor ve Bayern’den ayrılması yüksek ihtimal.

Tabii bu sakatlıkların bir de Milli takıma etkisi var. 3 Haziran’daki Belçika deplasmanında Hamit kesin olarak oynayamayacak. Nuri de ise az da olsa umut var. Guus hoca şimdiden alternatiflerini belirlesin.

“Kısmetsizlik” için 4 yorum

  1. ligin ilk yarısında milli takıma her giden oyuncu sakat dönüyo diye “bari mustafa sarp’la barış özbek’i de alsınlar takıma” diyodum, bu sakatlıklardan sonra gerçek olcak galiba…belçika maçında geri dörtlü sabri-servet-gökhan-hakan, orta sahada mustafa-barış olmaz mı yani 🙂

  2. […] şekilde sakatlandığı hafta Hamit’in de ameliyat masasına yatacağı söylenmişti. Tarihler 19 Nisan’dı. Hamit o günden sonra bir daha Bayern forması giymemişti. Amaç yeni sezona hazır olmaktı. […]

Yorumlar kapatıldı.