MJ @ Craven Cottage

Bundan 15 gün önce Fulham’ın sahibi Mohammed El Fayed’in Craven Cottage, yakın arkadaşı rahmetli Michael Jackson’nın heykeli dikeceğinden bahsetmiştik. O heykel bugün ortaya çıktı. Tabii ki ne alaka deyip beğenmeyen taraftarlar var ancak El Fayed’in onlara cevabı da hazır;

“Taraftarlar onu seviyor. Eğer sevmeyen ve böylesine güzel bir hediyenin değerinin bilmeyenler varsa cehennemin dibine kadar gidebilirler. Onların taraftarım olmasını istemem. Eğer anlamıyorlarsa ve benim inandığım şeylere inanmıyorlarsa Chelsea’ye ya da başka bir yere gidebilirler.”

Adam yerse diyor resmen…. Heykel mi? En kötü. Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur.

Bu arada El Fayed’in cehennemin dibine gitsin dediği taraftarlardan biri de maç sırasında tribünlerde gözükmüş. İyi makara yapmış.

 

“MJ @ Craven Cottage” için 2 yorum

  1. Sen gel İngiltere’nin en eski kulübünü nesillerdir aile olarak destekle, sev, yıllardır maçlarına git. Oğlun-kızın olsun onları maçlara götür, torunlarını da al götür. Sonra elin dallaması çıksın onların taraftarım olmasını istemem, cehennemin dibine gidebilirler diyebilsin.

    MJ’yi sevip sevmemek değil burada mesele. Ben MJ fanı bile olsam bir Fulhamlı taraftar olsaydım o heykeli adamın bi’ tarafına sokardım.

    Heykel de pek bi’ ucube. Daha kötü bir MJ yapılamazdı herhalde.

Yorumlar kapatıldı.