5-0 polemiği

Barcelona başkanı Rosell’in dün yaptığı “Copa Del Rey finalinde 5-0 kazanırız” açıklaması tabii ki bugün Madrid basınının manşetinde. Maç gününe kadar da konuşulur. Hakları da. Çok gereksiz, ortamı geren, zaten tehlikeli olan rakibi daha da gazla dolduracak bir açıklama. Hayır takımına güvendiğini belirten bir açıklama yap ama 5 atarız ne demek?

Rosell’in bu açıklamasının ardından işi bambaşka boyuta taşıyan bir açıklama daha gelmiş Barcelona tarafından. Katalan politikacı Artur Mas; “5 olmaz Katalan bayrağındaki çizgiler kadar 4 atarız” demiş. Al sana iş futbol maçından çıktı.

Mourinho bu konu hakkında daha konuşmadı ama yarın öbür gün kesin sorulur. En iyi yaptığı şey lafı da sokar. Şimdiden hazırdır cevabı. Bir de finali kazanırsa Rosell’i Katalan bayrağına sarar yine laf sokarak 5 kez tokatlar.

Hayır açıklamadan Katalanların da büyük kısmının rahatsız olduğunu düşünüyorum. Mesela Guardiola bile başkana ayardır rakibi ciddi şekilde motive etti diye…

Rosell: Alışkanlığı bozmamak için finalde 5-0 kazanırız. Guardiola: Ve bu Mou Madrid’i ciddi şekilde motive eder…

“5-0 polemiği” için 4 yorum

  1. ligi bilemiyorum da, kupayı madrid alıcak gibi geliyor bana eğer bu açıklamadan sonra alırlarsa mourinho’nun rosell’e ne yapıcağını tahmin etmek için hayalgücüm yetersiz kalıyor 🙂

  2. Zaten geldiğinden beri sevmiyorum bu adamı, çıktı böyle maksadını aşan bir laf etti. Başta Mou olmak üzere Madrid güruhunun eline kozu verdi.

    Kesinlikle gereksiz bir polemik dönecek şimdi, ayrıca “büyük lokma ye büyük laf konuşma” demişler ondan bile haberin yok mu be Rosell başgan?
    Ha kupada 5-0 yener miyiz, hiç şüphem yok. Fakat 4-0 da olur yani, sorun olmaz benim için. :))

Yorumlar kapatıldı.