What happens in Vegas, stays in Vegas

Geçen hafta Arsenal ile FA Cup’ta 1-1 berabere kalan ve Emirates’te tekrar maçına hak kazanan Leyton Orient’li futbolculara kulüp başkanı Barry Hearn’dan büyük kıyak gelmiş.

Hearn sezon sonunda bütün futbolcuları kendi uçağıyla Las Vegas’a yollayacağını ve bütün masrafları karşılayacağını açıklamış.

Tabii bunun üzerine tüm futbolcuların keyfi gıcır. Ancak aralarından bir isim Tottenham’dan kiralık oynayan Jose-Paul Mpoku, bu ödülü kabul etmeyeceğini söylemiş. Sebep ise, beyim çok dindarmış ve Vegas günahlar şehriymiş.

Mpokucum kimse demedi mi sana “Vegas’da yaşanan Vegas’da kalır” diye… Bekleme yapma devam et.

“What happens in Vegas, stays in Vegas” için 4 yorum

  1. Yalnız gayet normal bir şey bu neden böyle bir şey yazdın anlayamadım :). Altında yatan başka bir ima yoksa tabi.

  2. @17mayıs2000; üzerine tartışılacak bir konu değil bambaşka yerlere gitsin istemem ama bir adamın günah işleyeceği varsa şehir farketmez diye düşünüyorum.

  3. Yapmayin lutfen Las Vegas’a cami ziyaretine gidecek hali yok gidenin, tabiki isteyen her turlu gunahi istedigi her sehir de isleyebilir, ama butun dunyada var olan intibaya gore Las Vegas’ta gunahtan baska islenilebilcek pek bir sey yok. Ve herkes de Leyton Orient’li futbolcularin Las Vegas’a ne icin gittiklerini cok iyi biliyor. Size boyle bir yaziyi yakistiramiyorum ve dini konularda biraz daha duyarli olmanizi rica ediyorum.

  4. ben de dinle işimiz yok futbolla var, herkesin inancı kendi diyerek bu yazıyı yorumlara kapatıyorum.

Yorumlar kapatıldı.