Lyon maçı öncesi 3 lanet

Tarihinde 9 defa Şampiyonlar Ligi kupası kaldıran Real Madrid bugün Şampiyonlar Ligi 2. turunda daha önce hiç yenemediği Lyon karşısında. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 6 karşılaşma var. Stade de Gerland yani Fransa’da oynanan 3 maçı da 3-0, 2-0 ve 1-0’lık skorlarla Lyon kazanmış. Bernabeu’daki maçlar ise berabere sonuçlanmış.

Bu maç öncesi Real için Lyon’u yenememe laneti dışında bir sıkıntı daha var. O da tam 6 senedir Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kalamıyor, 2. turda eleniyor olması. Hea bu da yetmez diyorsanız bir lanet daha söyleyeyim. Real Madrid 1993 yılında beri hiç bir Fransız rakibini eleyememiş.

Lanetleri saydık şimdi tur için fikrimize gelelim. Tam Mourinho’luk bir durum. Lanetlerin hepsini siler. Ne Lyon eski Lyon ne de Real eski Real ki burada Real’in eskisi gibi olmaması daha takım olması çok önemli.

Real Madrid net geçer turu. Ronaldo’cuğum dikkat etsin Albiol ile birlikte sarı kart ceza sınırında. Lyon’da ise Lisandro Lopez’in gerzek sakatlığından bahsetmiştik zaten(!)

“Lyon maçı öncesi 3 lanet” için 6 yorum

  1. Aman diyeyim, rezil olduk desene. Benim kafa Madrid’in İspanya Kupası olayına gitti galiba. 😀
    Tamamdır, güzel maç olacak o zaman. 😛

  2. Bir diğer lanet ise aralarında oynanan bu 6 maçın hiç birisnde Madrid’in gol atamamış olması.Bu laneti bu gün yıkmayı başardılar fakat yine galibiyet yok. 😀

Yorumlar kapatıldı.