İkinci Fabregas vakası

Arsene Wenger yıllar önce Barcelona alt yapısından kaptığı Fabregas gibi şimdi de 16 yaşındaki bir başka yetenek Jon Miquel Toral Harper’ı Arsenal’e kazandırdı.

Annesi İngiliz olan Jon Toral’ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Barcelona da kendisine yeni bir profesyonel sözleşme önerdi ancak annesi İngiliz babası İspanyol Jon Toral, yeni sezonda Londra’ya gitmeyi tercih etti.

Arsenal’in Barcelona’ya 300.000 euro yetiştirme bedeli ödeyeceği Jon Miquel için Chelsea, Liverpool ve Manchester City de devredeymiş ancak tercih gençsever Wenger olmuş. Jon Toral altyapıya 4 sene önce katılmıştı. Bundan 4-5 sene sonra bilmem kaç milyon euroya transfer listemize girmemesi dileğiyle.

“İkinci Fabregas vakası” için 9 yorum

  1. Bu adam işi biliyor ya o yüzden seviyorum.. Bundan 4-5 sene sonra bilmem kaç milyon euroya transfer listemize girmemesi dileğiyle demişsin ama kesin girer de bize değil. 🙂

  2. Usta;bi düzeltme: fotodaki oyuncu Sergi Samper. Jon Miquel Toral videoda da görüldüğü gibi 10 numara. bu yaz Manchester Premier Cup’ta izledim, eminim. Samper 6, Toral 10 numarayı giyiyordu. ve zaten fizikleri de çok benzemiyor.
    bu arada sana bi tüyo vereyim; videonun hemen başındaki siyahi oyuncunun adı Alain Richard Edwelle. turnuvada 7 numarayı giyiyodu ve birçok scout onu izledi. bu ismi yaz bi yere, çok büyük topçu olacak:) kolay gelsin..

  3. @Recep Ozerin; Haklısınız; yapıyorum hemen düzeltmeyi çok teşekkürler. Bu arada Wenger bu Sergi Samper’i de almaya çalışmış ama o Barca’da kalmayı tercih etmiş.

  4. Barça’nın maçını izlerken Porto’nun scout’uyla konuşmuştum. “Takımın en iyisi 10 numara. Herkes onu izliyor ama bu turnuvada fazla etkili değil” demişti. Samper’in fiziği çok zayıf. Wenger bu yüzden Toral’ı tercih etmiş olabilir.

  5. 2. Fabregas vakası değil, 3. Fabregas vakası.
    Arada yine Barca altyapısından kapılmış Fran Merida vardı. Ama o kalmayı tercih etmeyip Atletico’ya bedelsiz geçmişti.

  6. transfermarkt.de nin verilerine göre hem merida hemde fabregas için 3.2 milyon avro ödenmiş. yetiştirme bedeli mi ? belkide her külübün yetiştirme bedeli farklıdır.

  7. […] AnasayfaHakkındaİLETİŞİMARŞİV Balıkçı Wenger KoKo B | 23 Şubat 2011, 15:52 Kategoriler: altyapi, futbol, karikatür, transferLa Masia‘ya bir olta at kesin bir şey çıkar.google_ad_client="pub-3749880629427764";google_ad_slot="5491732791";google_ad_width=468;google_ad_height=60; İlginizi çekebilecek diğer yazılar:Çocuk kaçakçısı Wenger Önümüzdeki sezon Bayern’in olası teknik direktör adayları…Benitez’in ipini çeken Wenger olabilir mi? Akşam Liverpool-Arsenal maçı var. Liverpool’un bu sezonki…Arsene Wenger böyle mutlu Doktor: Çok daha önce gelmeniz gerekirdi Bay…Arsene Wenger neyin peşinde? Genç futbolcu tutkunu Arsene Wenger, transfer sezonu…Wenger sen bunu nasıl atladın yau? Arsene Wenger‘in genç yetenekleri keşfetme yeteneğini gayet… google_ad_client="ca-pub-3749880629427764";google_ad_slot="4022710366";google_ad_width=468;google_ad_height=15; arsenal arsene wenger barcelona Yorum yokÜyeyseniz lütfen giriş yapınız. Eğer üye değilseniz kayıt olabilirsiniz. Üye olmak istemiyorsaniz aşagıdaki alanları doldurarak yorumunuzu ekleyebilirsiniz.İsim (zorunlu): Avatar ister misiniz? gravatar.com'a gidin ve istediğiniz resmi ekleyin. […]

Yorumlar kapatıldı.