Madrid basını!

Bu Madrid basınını yatacak yeri yok gerçekten. Marca gibi Madrid taraflı AS gazetesinin bugünkü baskısında Barcelona’nın ilk golü öncesi Dani Alves’in ofsayt olduğu iddia edildi.

Yukarıda görmüş olduğunuz ilk fotoğraf gazeteye basıldı ancak bir gariplik vardı çünkü photoshopla bir Bilbao’lu defans oyuncusu kareden silinmişti. Ancak bir altındaki fotoğrafta gördüğünüz gibi arada bir defans daha var aslında.

Durumun farkedilmesi üzerine AS gazetesi internet sitesinden bir hata olduğunu belirterek özür diledi. Ulan aradan adam silmek nasıl bir hatadır!

“Madrid basını!” için 14 yorum

  1. İnceliği ortadan kaldırmışlar. Tartışmayalım günlerce diye bir çaba göstermişler. Tutmamış 🙂 Marca ve AS’ın vardır böyle çok vukuatları.

  2. @selocan; ikinci resim de çok ince. top da ayaktan çıkmış sanki yine bir katakulli var gibi:)

  3. Olaya bak komedi resmen Tr. den bazı kareleri hatırlattı bana 🙂

  4. canal+ yayında photoshop yapmıştır belki ne malum, onlarda Barca tartarıdır belki :))))

  5. pozisyon zaten normal halde bile ofsayt.hakem nasil kacirmis hayret.cünkü Alves’in vucudu rakipten ilerde.Ama Barca’nin stresli hali oyuna baya yansimisti,hatali paslar hakeme asiri derecede yüklenmeler vs..insallah haftaya berabere kalirlar ve lige tekrar heyecan gelir! el clasico’nun bi anlami olur en azindan!

  6. AS’ın şu rezilliğinden sonra ofsayt olmadığına kesinlikle kanaat ettim.
    Ayrıca bu tarz resimden adam silme gibi rahatsızlıklar Barcelona-fobiya virüsünün bulaştığı bünyelerde sık görülen bir durumdur. Şaşırmamak lazım 😀

  7. biraz cahilce bir yorum olacak ama OHA!! bende bizim fanatik, fotomac yapiyor zannediyordum sadece…

  8. bi de ilk resimde dani alves’in onunde bi bacak daha varmis gibi degilmi? ayrica ilk resimde dani alves’e en yakin barcelonali villa gibi duruyor (adamlar yazmista uzerine villa diye) ama ikinci resimde ayni adam messi ve ilk resimdeki kadar yakin degil bilbaolu defans oyuncusuna? o nasil is? cok kafam karisti…

  9. evet ilk resimdeki o ayak kimin 🙂 detayli sekilde bakinca bi cok oyuncunun durus sekillerinin cok farkli oldugunu dagörüyoruz..sanki 2 farkli pozisyonmus gibi..neyse gol goldür..ama el clasico ortami simdiden hazirlaniyor orasi kesin.

Yorumlar kapatıldı.