Fransa forması ellerimde!

Nike’ın Adidas’a vurduğu darbe geçen hafta blogda yer almıştı. 38 yıllık Fransa formasını alıp muhteşem bir tasarımla karşımıza çıkmışlardı. O gün de sadece fotoğraflara bakarak hayranlığımızı dile getirip satışa çıkış tarihi olan 5 Şubat’ı beklemeye başlamıştık.

Ancak dün beklenmeyen bir gelişme, mükemmel bir sürpriz oldu. Akşamüzeri işten eve geldiğimde benim adıma Nike logolu bir kargoyla karşılaştım. Ne alaka diye açarken paketin içinde mavi birşeyler gördüm ve bir çıkardım karşımda yeni Fransa forması! Nike’ın Türkiye halkla ilişkiler departmanıyla daha önceden bir tanışıklığım var. Blogu takip ettiklerini de biliyorum ama böylesine bir jesti hiç beklemiyordum açıkcası. Kendilerine buradan da çok teşekkür etmek istiyorum.

Formanın detaylarına gelince ise tasarım aynen dediğimiz gibi mükemmel. Günlük hayatta giy çık dışarı. Formanın kesimi ne dar ne bol vucüda çok yakışıyor. Mavinin tonu fotoğraflarda gördüğümüze çok yakın. Bazı fotoğraflarda kollarda bir kırmızı vardı. O kolların uç kısmında istenirse kıvrılarak ortaya çıkarılabiliyor. Yakışıklı bir detay. Yaka kısmı ise formanın en şık yeri ve çok rahat. İnsana sıkıntı vermiyor. Tek düğmeli polo yaka t-shirt misali. Kumaşın teknolojik detayları ise çok. Tamamıyla geri dönüştürülmüş plastik şişelerden elde edilen mikro elyaf polyesterden yapılmış vs. Tabii bunları dokunarak anlamak pek mümkün değil bir terletmek lazım.

Forma seviyorsanız, koleksiyon yapıyorsanız kesinle dolabınızda bulunması gereken bir parça. Hea forma sevmem, giymiyorum dolapta boş boş duruyor diyorsanız da bunun çok farklı olduğunu belirtip sık sık giyeceğinizin garantisini veririm. Ben şimdilik çekmeceye koydum yaz aylarını bekliyorum.

Bir kez daha hatırlatalım; 5 Şubat’ta satışa çıkıyor 9 Şubat’ta Fransa ilk kez Brezilya karşısında giyiyor. İlgi alaka gösterip de zahmete giren ve formayı bana ulaştıranlara tekrardan çok teşekkürler!

“Fransa forması ellerimde!” için 16 yorum

  1. Nike üstleri güzel yapıyor da alt şort nasıl acaba? Muşamba gibi rüzgara şişiyor falan. 😀

  2. @Fabregas; şort ve konç da geldi ama onların detayına girmedim. pek muşamba filan gibi değil valla:)

  3. geçen haftaki yorumunu kumamıştım ama..Burda ilkke z görüyorum form açok güzel olmuş..Gerçekten çok ballıymışsın..nese ya bizde paramızla aluruk 🙂

  4. ben kaleci formasını bulmaya çalışacağım.o kaleci forması bence mükemmel.sizce nasıl bulabilirim.

  5. Mavinin rengi çok tatlı,süper gözüküyor cidden bende alıcam bitane Fransa’yı hiç sevmesem de..Hayırlı olsun bu arada Koko güle güle giy..Nike’ı da tebrik ediyorum işte marka böyle olunuyor..

    @Dora valla ege bölgesinde genelde nike storelara ve yalı spora geliyor ilk olarak..

  6. elaleme böyle güzel forma yaparlarda iş türkiyeye türk takımlarına gelince pek umudum yok açıkcası.galatasarayımıza yapıcaklarmış.göreceğuk.

  7. hayırlı olsun bu arada fransa forman. acaba başka birşey mi yazsaydın . reklamlardaki gibi 🙂

  8. Etiketi sökmüşler mi Koko =) Süper forma, hakikaten uzun yıllardan beri gördüğüm en iyi forma. Umuyorum bize de bu kalitede formalar gelir. Sana da uğurlu gelmesi dileğiyle. Güle güle sakla.

  9. @koko
    hahaha niang ve parfüm ha aman sağol kalsın, parasıyla değilmi alırız artık bi forma 🙂

  10. o nike türkiye bi de boca juniors forması getirse çok iyi olacak. bulurum diye ankaradan beyoğluna gittim ama yok. olmadı:(

  11. artık bu formalar fransayı bile sevdirir heralde 🙂 yada yok buna kimsenin gücü yetmez …

  12. […] foto, futbol, milli takim, sponsorNike tarafından üretilen yeni Brezilya Milli takım formaları. Fransa’dan sonra ne görsem burun kıvıracağım artık ama bunlar hakkaten biraz antreman t-shirt’ü gibi […]

Yorumlar kapatıldı.