Kazım’ın ardından

Kazım’ın Fenerbahçe ile sözleşmesini fesh edip, Galatasaray ile anlaştığı sonunda açıklandı. Koko B Kazım üzerine diye yazmış, ben de ardından yazmak istedim.

Son derece yetenekli ve özellikle çok kuvvetli olduğunu ama adam olmadığını hepimiz biliyoruz. Fenerbahçe’nin ona gösterdiği sabrı da biliyoruz. Kaç tane hoca ile çalıştı, hiç biri adam edemedi. Kelepçeydi, disiplindi, diğer oyuncuları bozuyor derken sayın sportif & teknik united direktörümüz biletini kesiverdi.

Haklıdır, buraya kadar tamam.

Benim anla(ya)madığım; Türk kontenjanında olan gayet yetenekli bir futbolcuyu, sözleşmesini karşılıklı fesh ederek, bedavaya aynı şehire, hem de rakibine göndermenin abukluğu. 5000 pounda atıyorum QPR’a yollasaydın, ona buna kiralasaydın. Ama İstanbul dışına yollasaydın.

Bu adam Dia’yı, Santos’u, veya her kimi bozuyorsa; ‘Yo Homie! Let’s hit Şamdan tonite’ diye arayamayacak mı Florya’dan? Samandıra-Florya arasında Fenercell çekmiyor mu?

Hazır devrim sürerken Semih’i de devretseydik de Necati’yle uğraşmasalardı. Yoksa devrim değil de, sayın sportif & teknik united direktörümüzün bizim düşünemediğimiz dev planının bir parçası mı bu?

“Kazım’ın ardından” için 4 yorum

  1. Bence Aziz Yildirim’dan muthis bir hareket.

    Neden QPR’a gondersin ki Kazim’i? Mikser gibi birisi oldugunu biliyor ve Galatasaray’in 1 aydir Kazim’la ilgilendigini de. Fenerbahce icerisinde disiplinsizliklerde adi en basta yer aliyordu bu adamin. Simdi bilerek sozlesmesini feshetti ve Galatasaray’in kucagina atti. Simdi Kelepce Kazim, zaten ruhsuzlar surusu olan futbolcularin aklini celecek ve Galatasarayli futbolculari her gece disari surukleyecek.

    Bir tasla 2 kus bence.

  2. Gs yönetimi temelinde ” ya tutarsa ” yatan bir transfer yaptı, gerçektende Kazım zicolu dönemdekı kadar oynarsa gsde çok iş yapar ancak sözleşmedeki garanti ucretlere bakılırsa kaızm pek canını sıkmaz gibi gibi..

  3. ben hakan balta kazım takası beklerken bizim bildiğimiz gibi kazımın sozlesme feshı ile gs ye imza atması bir yöneticilik dehasımı yoksa yenı bir yönetim saçmalığımı cok yakında görürüz., yavaştan sabırlar çatlar haberıniz ola çok sevgili Başkan ve yönetim.. !!

  4. Fenerbahçeli arkadaşın dahalen zarar verir düşüncesiyle sürgüne Mars’a yollayalım dediği adamı biz aldık. Tez konusu hafif kalır, bundan ciltlik kitap yazılır Adnanovskiler.

Yorumlar kapatıldı.