Kazım üzerine

Resmi açıklamanın da gelmesiyle artık biraz fikir belirtebiliriz.

Öncelikle resmi açıklama gelmeden bu transferi yazmamın sebebi kaynağımın çok sağlam olmasıydı. Zaten biliyorsunuz bu tip işlere çok fazla girmiyorum yoksa yanlış anlaşılabiliyor. Daha önce Elano, Keita, Cana ve Misi hakkında da resmi açıklama olmadan bildiklerimi yazmıştım. Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıyorum işte.

Neyse Kazım’a dönecek olursak bu transferi pek içime sindiremiyorum. Çok yetenekli adam ama adam değil. Umursamaz, vurdum duymaz, canım istedi mi oynarım kafasında. Ee biz sezon başında Keita’yı bu yüzden yollamadık mı? Misimovic disiplinsiz diye kadro dışı değil mi? Ama bakın burada Hagi’nin parmağı var çünkü yönetim bu isme de sıcak değildi. Hagi “ben onu adam ederim” dedi ve ısrar etti. Orayı da anlamıyorum ya… Madem adam edebileceksin buyur Misimovic’i adam et. Elindeki isimlerin en kalitelilerinden. Kazım’a taraftarın tepkisi de kesin olacaktır. Stadda ayağına ilk top geldiğinde nasıl homurdanmalar olacak merak ediyorum. Bakın tekrar söylüyorum müthiş yetenekli oynadı mı ben keyif alıyorum Kazım’dan ama oynamak istedi mi oynuyor ve fazla sallamıyor. Bu huyundan vazgeçerse ki bu onun için bir şans; çoğunluğu utandırır. Umarım yanılan da utanan da biz oluruz ama pek ümitli değilim.

Yönetime özellikle başkana bu transfer sebebiyle çok tepki var ama tekrar söylüyorum Hagi çok istedi! Hea diyeceksiniz başkan gerekirse el koyacak ama o zaman da profesyonellerin işine karışıyor, hocanın isteklerini yapmıyor olacak. İki ucu boklu değnek anlayacağınız…

Transferle ilgili diğer gelişmelere gelecek olursak; Necati transferi de bitmek üzere. Futbolcuyla herhangi bir sorun yok Antalyaspor’la son 1-2 detay konuşuluyor. Formica transferinde hem kulüple hem de futbolcuyla anlaşıldı ancak Almanya’da devam eden Mehmet Ekici, İlkay Gündoğan ve Taner Yalçın görüşmeleri nedeniyle bekletiliyor. Biglia konusunda ise kesin birşey yok. Görüşmeler devam ediyor.

“Kazım üzerine” için 11 yorum

  1. Revivo kadar fiyasko olmayacagi kesin fakat, hagi nin soyledigi gibi de adam olacagini pek sanmiyorum. Bunun yaninda GS nin sag kanadinda yillardir kimse tutunamadi Ribery den sonra fakat bu adam azcik uslansa tutunabilir gibi geliyor, en azindan ben oyle inanmak istiyorum. FB li Kazim Kazim okay de, Necati GS icin ne yapmis? En son biraktigimizda Tamas kadar bile topu stop edemeyen, gol vuruslarina kadar atak pozisyonunu surukleyemeyen bir adam, Bulent Akin, sabri ve baristan sonraki en cok kufur ettigim adam ama yine de Umit karan gibi bizden gidip, donusunde en azindan “birseyler” yapabilecegine inanmak istiyorum. Yinede degismeyecek bir sey var, Necati senden nefret ediyorum, o limonlu saclarini kesip, biraz efendi olursan, bir ihtimal GS icin iyi bisiler yapabilirsin. Hadi hayirlisi.

  2. Simdi ben buralardan kalkip 20 Marttaki Derbiye gelecektim.

    Ama sanirsam ben artik Galatasarayimi uzaktan izlemeye devam edecegim. Bu yuzsuzler bu formayi Bes kurus insanlarin uzerinde gezdirdikce, Biraz agir bulabilirsiniz Yazdiklarimi ama Insanin ici burkuluyor……

  3. Galatasaray Pino’ya alternatif olacak sağ kanat arıyordu. Bizim ufaklık Aydın bir türlü büyüyemeyince, Serdar’ında menajerlik işleri yoğun olunca sağ kanada Türk bir alternatif gerekti haliyle. Galatasaray Volkan Şen’e sulandı, ancak Bursa’nın çakal başkanı bırakmadı, Hagi de sanıyorum Türk pasaportu olması sebebiyle ve sözleşmesi bittiği için Kazım’ı istedi. Pino olmayınca yerli rotasyon olarak çıkar sahaya. Piçin teki olduğu kesin, ama bu formaya bu sene zaten çok herif yakışmıyor. Kazım’ın Servet’ten farkı yok gözümde.

  4. Kazım Kazım’ın Aslantepe’de oynaması geçtim de, Sami Yen’deki son maçta oynamasın laan !!!!!!!!

  5. Allah’tan “Parçalı” giymeyecek, sezon sonuna kadar alıştığı çubukluyu giyer. Sezon sonuna da yeni yönetimle gider büyük ihtimal.

  6. Misimovic’i sakız çiğniyor diye kadro dışı bıraktın. E, söylemediler mi sana bu adam geviş getiriyor!

  7. Hagi çok istemiş diyorsun. Hagi 15 senedir biliyor Galatasaray – Fenerbahçe husumeti. Israrlı karşı yakadan adam ister mi benim aklım bunu almıyor. Hadi isterse messi olsun karşıdan alınan adam ama Hagi akıl edemiyor mu tribünlerin bu durumdan hoşnut olmayacağını. Bu takımı o idare ediyor olabilir ama onun takımı değil bilmiyor mu bunu?

  8. @Trker Kara; Sen de Hagi’yi bilmiyor musun? Ters adamdır. Dediğim dedik keskindir. Tribün çok da umurunda değildir bana göre kendi isteği daha ön plandadır. Çok seviyoruz bilmem ne de taraftarına hırsız diye azar çeken bir adamdan bahsediyoruz.

  9. Yahu sanki şimdiye kadar teknik direktörlerin istediği adamlar alındı hep. Hagi çok istese bile, ters bir adam olsa bile Adnan buna karşı çıkabilirdi. Demek o kadar Hagi’nin elinde ipler he? yapmayın allahaşkına…

Yorumlar kapatıldı.