Elías Atletico Madrid’de

Atletico Madrid’in adını bu ara Simao ve Beşiktaş transferiyle duyuyoruz ama adamlar da boş durmuyorlar. Yarın Corinthians’ın 25 yaşındaki orta sahası Elías’a imza attırıyorlar.

Elías’ı izleme fırsatı çok az buldum ama enerjisi ve uzaktan şutları enteresan bir isim. Ancak 25 yaşından önce parlayamadıysa, Milli formayı kapamadıysa bu saatten sonra nasıl olur bilemem. Avrupa futbolunun sertliğine alışması lazım daha… Atletico Elías dışında da boş durmuyor. Beşiktaş’a gideceği iddia edilen Simao’nun yerine Schalke’den Rakitic’i istiyorlar. Bu Rakitic de Lincoln Galatasaray’a gelince Schalke’nin kaptığı bir isim.

Bu arada hazır La Liga’ya bulaşmışken; Barcelona bugün Bojan Krkic’in sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Sözleşmede yer alan serbest kalma bedeli 100 milyon euro.

“Elías Atletico Madrid’de” için 17 yorum

  1. @ender; seni enderinho nickiyle blogun brezilya otoritesi yapalım derim. bak saat de geç oldu daha fazla kör dövüşü yapmayalım istersen…

  2. valla sen bilirsin kardeş.her türlü dövüşe hazırım bu geç saatlerde 🙂

    seni bir klişeden kurtarmadan bu kör dövüşü bitmez usta 🙂

    bundan böyle ‘brezilya ligi çok yumuşak yea’ denilmeyecek .ok ?

  3. kaç kez brezilya ligini izledin merak ettim şimdik.brezilya liginin sertliğini süper ligimize ve italyaya benzetiyorum.sen sanırım yetenekli yumuşak brezilyalı oyuncularla ligin mücadelesini karıştırıyor olabilirsin.sana tavsiyem tekrar izleme değil.belliki hiç izlememişsin.

  4. @ender; belli brezilya liginin bilir kişisisin. iki kelimeyle neyi izleyip neyi izlemediğimi çözebildin… tavsiyelerin için allah razı olsun.

  5. klişelerle konuşmayı çok severiz.kolayına gelir insanın. brezilya ligi çok yumuşak yea demeyi severiz.oturupta bir kez izlemeden.zaten brezilya ligi sert olduğu için ordaki yetenekler avrupada ve dünyada bilmem kaç bin oyuncuyla zorlanmadan oynuyorlar.hollandaya benzemez brezilya ligi.mücadele sertlik oldukça fazladır.buda onların dünyaya açıldığında çok başarılı olmalarını sağlayan etkenlerden.adamlar avrupaya gelince rahatlıyorlar daha çok.ne zorlanmasıı. haşa. .ama denk gelirse bi brezilya ligi maçını izle.yinede.yumuşak mı sert mi .

  6. şu brezilya ligi çok yumuşak efsanesi yea hala devam ediyor mu .
    hiç mi brezilya ligi izlenmez acaba.1-2 maç izle italya ligi sertliğinde neredeyse brezilya ligi.zaten brezilyalı topçuların avrupada ve dünyada çok yaygın olmasının nedenlerinden biriside bu sertlik olsa gerek.adamlar avrupaya gelince daha rahat top oynamaya başlıyorlar.sorun olanlar kafada problemi olanlar gurbet sorunları yaşayanlar genelde.sana tavsiyem tez zamanda bi brezilya ligi maçını izlemen.

  7. @ender; brezilya ligini avrupa kadar sert yaptın ya bence sen tekrar tekrar izle benim de sana tavsiyem…

  8. @ender; şimdi sana neyi kaç kere izlediğimin oturup hesabını vermeyeceğim ama bana göre brezilya liginin sertliği ve mücadelesi ne seria a’nın sertliğine ne premier league’in mücedelesine ne de la liga’nın temposuna benzer. bu fikirdir kişiden kişiye değişir. kimine göre premier league de serttir ama bana göre o çatır çatır mücadeledir. seria a’da oynatmamak ilk hedeftir. brezilya liginden çıkıp avrupa’da başarılı olanların büyük kısmı da yetenekli ama kendini buraya iyi adapte edebilmiş isimler. güçsüz kalıp geri dönen onca isim var…

    neyse uzatmaya gerek yok böyle ahkam kesmekle olmaz bir brezilya maçını haber et de beraber izleyelim biliyorsun ben izlemiyorum haberim olmaz filan…

  9. brezilya ligine tempolu demedim.tempo başka birşey.kalite ve organizasyon gerektirir.sertlik oynatmama başka birşey.bu bakımdan italyaya ve züper ligimize benzer brezilya ligi.çok şanssızsın ki brezilya ligi bitmiş durumda.sen şimdi brezilya liginin şampiyonunuda bilmezsin 🙂 vah vah.neyse seneye izleriz kısmetse.
    not:bende brezilya ligini hep teknik estetik yumuşak bir lig sanırdım.taaa ki izleyene kadar.şok etkisi yaratır.çok sıkı mücadele vardır çookk.

  10. rakitiçin sözleşmeside yıl sonu bitiyor ama bir türlü tam anlamıyla patlamaya yapamayan oyunculardan biri basel den büyük umutlarla geldi ama yılda 5 maç oynarsa oynar adam gibi

  11. vaybee nasıl kaçırmışım o postu.kaçırmadım tabi.iyi takip ederim .şampiyonluk maçınıda izledin mi bari.bende takip etmem fazla brezilya ligini.geç saatlerde ve kör dövüşü maçlar oynandığı için.ama sert oynandığını bilirim.

Yorumlar kapatıldı.