El Clasico öncesi; Messi vs. Ronaldo

Gereksiz bir karşılaştırma ama ikisi de takımlarının en önemli silahları. O yüzden buyrun bir kaç kısa istatistik;

Messi;

– Bu sezon Barcelona formasıyla 17 maçta 22 gol. – 2010 yılında 48 maçta 54 gol. – Barcelona’nın oynadığı son 9 maçın hepsinde gol attı. – Son 5 sezonda attığı goller sırasıyla: 17, 16, 38, 47, 22

Ronaldo;

– Bu sezon Real formasıyla 18 maçta 16 gol. – 2010 yılında 42 maçta 38 gol. – Son 12 La Liga maçında 14 gol. – Son 5 sezonda attığı goller sırasıyla; (ilk 3’ü Manchester United) 23, 42, 26, 33, 18

“El Clasico öncesi; Messi vs. Ronaldo” için 5 yorum

  1. bir ronaldo hayranı olarak dkelleci ye ufak bi gönderme yapmak istedim maksat el clasico öncesi biraz gergin olalım 🙂 ben tam tersi düşünüyorum ronaldo ile messi’yi karşılaştırmak son derece yanlış neden derseniz ronaldo premier ligden gelen bir futbolcu ve forvet alanındaki 4 bölgede de oynayabilen biri messi ise sadece barça da ve malum bölgesinde oynayabilen bir futbolcu.cr ile karşılaştırmaya girebilmesi için önce messi nin premier ligde ki performansına bakılması gerek diye düşünüyorum.arjantin milli takımında bile idare edilebilecek bir seviyede oynuyor messi sadece barça performansı ile olmaz.
    forza ronaldo…………

  2. bir kaç yer okuyup hepsinden birşeyler katıp yazdığım yazı çok ama sonuçta bu istatistik çok da kaynağa gerek yok diye düşünüyorum. özellikle bir blogun çalışmasından yararlanıyorsam emeğe saygı duyup linkini mutlaka koyuyorum. mesela best eleven.

    uyarınız ve güzel sözleriniz için teşekkürler… bu istatistikleri de bbc’de okumuştum hafızam beni yanıltmıyorsa.

  3. Sizin de dediğiniz gibi kesinlikle “gereksiz bir karşılaştırma” olmuş.
    Messi ile birini karşılaştırmak nasıl mümkün olabilir ki?

  4. Blog’unuzu uzun süredir takip ediyorum. Kesinlikle çok keyifli, hergün birkaç kez uğruyorum diyebilirim. Yanlız yayınladığınız bazı yazılarda bence kaynak göstermelisiniz. Özellikle çeviri yaparak koyduğunuz yazılarda (mesela bu yazı).

Yorumlar kapatıldı.