Kart temizliği

Çakal Jose dün Ajax’a karşı 4-0’ı yakaladıktan sonra Dudek’i aracı yaparak Sergio Ramos ve Xabi Alonso’nun ikinci sarı karttan atılmaları için talimat verdi. Hazır gruptan çıkmak garanti ikinci tur öncesi sarı kartları temizleyelim kritik bir eşleşme öncesi sonrası sıkıntı yaşamayalım kafası.

Mourinho’dan talimatı alan Dudek de gitti kaptan Casillas’ın kulağına yapılması gerekenleri fısıldadı. Ardından Casillas’tan mesajı alan iki futbolcu da oyunun son dakikalarında oyundan atıldılar. İşin enteresan tarafı Jose maç sonu açıklamasında bu kartları bilerek gördüklerini de kabul etmedi. “4-0’ı bulmuştuk gereksiz kartlar oldu” diye geçiştirdi.

Az değilsin Jose…

“Kart temizliği” için 4 yorum

  1. Yorumunuzda ya da jose’nin yorumunda bir sorun var gibi, cunku mac oncesi maganda da bu iki oyuncuyla ayni durumdaydi ve o da sari kart gordu mac icinde ama atilmasi istenmedi. ayrica az once uefa.com’da okudugum kadariyla `single yellow cards and pending suspensions are carried to next stage` ibaresi mevcut. buradan iki sarti kartin tasinmadigini cikarabiliyorsak eger iyice mantiksiz oluyor kirmizi gormeleri, ya da son auxerre macinda yine sari kart gorecekler.

  2. […] Kart temizliği başlığı altında dün bahsetmiştik. UEFA olaya inceleme başlattı. Kırmızı kart gören Xabi Alonso ve Sergio Ramos’un para cezası alması gündemde. Olay çok bariz ancak hepsi inkar ediyor. […]

  3. Ramos ve Xabi’nin maçtan önce birer sarı kartları vardı ve maç içinde de birer tane görerek sınıra geldiler. Ve bu iki sarı kartı sonraki tura da taşıyacaklardı.

    Ama Ajax deplasmanında o sarı kartları kırmızıya döndürünce yine tek sarı kartlı hale geldiler. Yani halen bir sarı kart görme hakları var.

    Burada açıkta kalan şey aynı durumda olan Ronaldo’nun niye kart görmediği. Artık fırsat mı kalmadı ya da 3 kırmızı kart işin bokunu çıkarmak olur, Xabi ile Ramos sarı kart görmeye daha meyilli diye mi tercih edildi bilemiyoruz.

Yorumlar kapatıldı.