Bale! vol.2

15 gün önce Milano’da yaptığı hat trick sonrası da Bale! demiştik. Bugün yine Bale! diyoruz ama bu sefer asistleriyle. Hele 3. golde 90. dakikada attığı depara bakınız. Adam olacak çocuk.

Seneye nereye gider? Kime yakışır? Şimdiden atıp tutmaya başlayalım.

“Bale! vol.2” için 16 yorum

  1. bence barcelona nın sol bek zaafını giderebilecek bi eleman:D eleman diyorum cunku daha çok genç, evra derdim hep barcelonaya ama artık bale !

  2. Dünya’da hiçbir transfer yoktur ki Türkiye aktarmalı gerçekleşmesin..Önce bir Türkiye’ye gelir sonra İspanya’nın yolunu tutabilir..

  3. Bence beke donerse cok daha ozellikli olur, zaten ciger desen ciger var, yetenekli bir acik olacagina cok ozellikli bir hucumcu bek olmasi piyasasini arttirir. Topla hizli, topa hakim ama big time acik olacak kadar kivrak degil izledigim 2 senedir. Ama bek olarak bindir bindir bitmez.

  4. sol bek yoklugunda marcelo’nun yerine real madrid’e yakışır abi gerçi sol bek olarak performansı nasil bilmiyorum ne zaman izlesem önde oynadı. senin bir fikrin var mi abi sol bekte nasil oynuyor ya da oynar?

  5. Barcelona’nın sol bek zaafı mı var yahu ? 3 tane çok üst düzey herif oynuyor o bölgede. Maxwell, Abidal ve Adriano. Sol beksiz olan takım Real. Büyük ihtimalle salça olacaktır Bale’e. Marcelo ne kadar kendini geliştirse de ben yakıştırmıyorum Real’e. Bale iyi olur. Ancak İngiliz zenginleri de peşindedir şimdiden.

    Gerçi bek oynamasındansa açık oynamasını tercih ederim.

  6. İngiltereden ayrılacagını dusunmuyorum City para basar belki manu ile chelseanin ihtiyacı yok sol kanatlarına, Liverpool desen zaten para yok adamlarda tek secenek ya kalır ya da City alır =)

  7. çok acayip bir çocuk ama bence her ne kadar bek olarak çıkmıs olsada,bek olarak o kadar başarılı olucağını düşünmüyorum. açığa koyucak olursak acayip seyler yapabiliyor saha içinde ama çoğu büyük klübünde sol açık ihtiyacı yok. ikilem de kaldı bu çocuk.

  8. Bir de eklemeyi unuttum geçen gün ntvspor’da görmüstüm galiba barcelona bale’i istiyor diye. ne kadar doğru bilmiyorum hatta fiyat olarak 11 milyon euro konusuluyordu ama o fiyat bu performansla giden bir oyuncu için gayet makul.

  9. Bugra’ya katılıyorum defansif yönü o kadar iyi değil fakat atak yönü tartışılmaz derecede iyi..Marcelo ya da Evra ile kıyaslanamaz bile..Yanlız bu futbolcunun fiyatı da 11 milyon euro kadar da ucuz değil artık çok daha fazla…Unutmayalım ki daha 19 yaşında ve önünde daha uzun seneler var..Defansif yönünü geliştirmesi için de Redknapp’tan daha iyilerinin elinde olması gerekir..

  10. bence açıkta devam etmesi lazım.bu sezon sol açık oynuyor goller asistler durmuyor.bence bu adam ters ayakla sağ açıktada iş yapar yakında denerler :)).

  11. İngilterede kalır. Tottenham bırakmaz ama artık paranın açamayacağı kapı yok. Chelsea diyorum 🙂

  12. tek takim var yakisan tabiiki topraklarindan dogdugu atasi giggs in tahtini devralacagi manchester united

  13. ashley cole geçen yaz real madrid’e gitmeyi çok istedi bence ashley cole madrid’e gider bale chelsaye geçer arsenalin para verip adam alcağını sanmam manuda almaz evrada var zaten liverpoolun başkanları ilgilenebilir taraftara iyi bir hediye vermek için ama favori chelsea please liverpool diyorum

  14. hatta chelsea portekizlileri sever bale olmazsa bence benficalı coentrao olur oda çok formda lyon maçında döktürmüştü

Yorumlar kapatıldı.