Qardaş tokadı

Zemin kötüydü oyunu kontrol edemedik. Hakem hızımızı kesti. Kendimizi dünyanın 1 numarası zannediyoruz ama rakip de 102.’ydi be yenebilirdik. Almanya maçından yorgunduk. Sakatımız da çok be… Bahanemiz bol!

Yanlız nefis gol attı Azeriler. Allahverdiev 1-0 yenildik de fazla ağır olmadı. En iyi 2. olup direk mi gideriz? Saçmalamayın 2.’liği zorlayalım iyidir. Önümüzdeki maçlara bakacağız 5 ay sonra düşünürüz yumurta kapıya dayanınca…

Hiddink’in hataları mı? Her tarafımız hatayken bile yenmemiz gerekirdi şu rakibi. Yazıklar olsun bu akşam Milli formayı giyen tüm futbolculara.

“Qardaş tokadı” için 2 yorum

  1. Maci izlemedim golu simdi gordum. Bu korner taktigini buradaki coach ettigim lise takiminda yapiyorduk aynisini. Hic gol atamadik biz ama milli takim yemeyi becermis:(

  2. wallahi bnde izlemedim ama azerbaycana yeniliosak bu şekilde zaten gtmeyelim bi yere. tek kale oynarız girmez olmaz bi top döner gol olur peki ama pek öle bi durum yok sanırım. ama bide nolur artık şu rıdvan dilmen maçlara yorumcu olmasın. bu ne ya amma çok şey bilio. yok adam adama kalmamış yok şöle yapmalıymış çok biliosa gtsn bi takım çalıştırsın görelim. doruyu sölüo bazen tmm ama herşeyide biliomuş havası war. bide biz hiddink’e 4 milyon euro werioduk diilmi. helal olsun aslanımıza!

Yorumlar kapatıldı.