Genoa’ya Sırp çıkarması

Sırp taraftarlar bu akşam İtalya-Sırbistan maçını oynatmadılar. Maç sahaya ve İtalyan taraftarlara atılan meşaleler sebebiyle 45 dakika geç başladı.

Maçın başlamasıyla da devam eden olaylar sebebiyle hakem Craig Thomson 7. dakikada oyunu durdurarak maçı tatil etti. Sırp taraftarların maçtan önce de polisle çatıştığı ve Sırbistan Milli takım otobüsüne saldırırak kaleci Vladimir Stoijkovic’i sakatladıkları iddia ediliyor.

Sebepleri nedir neyin peşindeler bilemedim.

Edit: 3-1’lik Estonya mağlubiyetinden dolayıymış bütün bunlar. Bu arada bastıkları takım otobüsünde kaleci Vladimir Stoijkovic’in kafasına meşale fırlatmış bozuk herifler.

link: http://www.dailymotion.com/video/xf6g5r_italia-serbia-riots-before-game_sport

“Genoa’ya Sırp çıkarması” için 5 yorum

  1. kar maskeli arkadaş aynı zamanda italyan vatandaşı olsa gerek..
    bu kadar rahat ve cesurca hareket ettiğine göre..

  2. […] Sırplar İtalya’da olay çıkardı maç yarım kaldı. Bizim grupta Belçika-Avusturya halı saha maçı yaptı 4-4 bitti. Villa’nın 44. golünü atarak Raul’un rekorunu egale ettiği maçta İspanya İskoçya’yı Hampden Park‘ta 3-2 yendi. Yanlız bazı yerlerde 45. golü olduğu ve  rekoru kırdığı yazıyor. Benim de kafa karıştı. Öyle ya da böyle adamların golcüsü var bizim yok konuşuyoruz işte. Neyse devam edelim; Yunanlı taraftarlar İsrail maçında yukarıda görmüş olduğunuz pankartı açtı. Bu arada maçın skoru 2-1 Yunanistan. İsviçre’nin Galler’i 4-1 yendiği maçta Gökhan İnler 1 gol attı bir de üstüne Frei oyundan çıkınca kaptanlık pazubandını taktı. […]

Yorumlar kapatıldı.