Adam gibi adam Bert van Marwijk

Hollanda teknik direktörü Bert van Marwijk, hafta sonu Ben Arfa’yı sakatlayan Manchester City’li Nigel De Jong‘u Moldova ve İsveç ile karşılaşacak olan Milli takım kadrosundan çıkardığını açıklamış.

Konu hakkında basına açıklama yapan Marwijk lafını da esirgememiş;

“Olayın fotoğraflarını gördüm. Gereksiz ve vahşice bir hareketmiş. Çok sert girmiş. Buna hiç gerek yokmuş. Komik olan ise hakemin sarı kart bile göstermemiş olması. Demek ki başka standartlar var. Nigel’ın limitleri gereksiz zorlamasıyla ilgili problemim var. Kendisiyle konuşacağım.”

Helal olsun diyorum Bert van Marwijk’e. Az hoca yapar şu yaptığını.

“Adam gibi adam Bert van Marwijk” için 4 yorum

  1. Koray selamlar, ben Grey reklam ajansından Armağan. Daha önce görüşmüştük,hatırlarsan..Mail adresini yollar mısın bir daha bana, bir proje konuşmak istiyorum da seninle.sevgiler

  2. bunun altında acaba başka gizli nedenler olabilir mi ??? hollanda milli takımının nerdeyse maskotu de jong.onun bulunduğu ortamda kahkaha ve şaka eksik olmuyo.acaba disiplin elde gidiyo diyemi yapıyo ??? yoksa van bommel inde de jong dan eksiği yok hani.oda çok faul yapan hemde kasti faul yapan (ki kaptanlık bandı kart görmesini engellemek için hem bayernde hem hollandada)birde defansif orta saha oyncusundan ne bekliyosun ki (tamam kasti faul yapmasın bende karşıyım) takımının en agresif oyuncusu.sen ondan futbol beklemiyosun ki zaten vur kır parçala diyosun adamda yapıyo tıpki kiralık katil gibi

  3. skor yorumculuğu gibi gelebilir ama onda yabancı arkadaşım var en sevdiklerim hep hollandalılar adamlar çok medeni!!!

Yorumlar kapatıldı.