Barca da kaybeder

Kendimizi basketbola kaptırınca futbolu ikinci plana attık son günlerde. Cumartesi günü evinde Hercules’e 0-2 yenilen Barcelona’yı atlamayalım sonra yenince yazıyorsun yenilince susuyorsun olmasın.

Cumartesi Camp Nou’da çok farklı bir Barcelona vardı. Özellikle ilk yarıda Xavi’nin de yokluğuyla istediklerini hiç yapamadılar. Son senelerde izlediğim en kötü Barcelona’ydı. Sahada inanç, ritim ve organizasyon adında hiç bir şey yoktu. Yeni transferler Adriano ve Mascherano vasattan da öte kötüydü.

Hercules ise lige yeni çıkmasına ve yeni bir kadro kurmasına rağmen sanki senelerdir beraber oynayan bir takım gibiydi. Dortmund’dan aldıkları Paraguay’lı Valdes muhteşemdi. Zaten 2 golün sahibi de o. Barca’ya karşı çok da kapanmadılar. Kendi oyunlarını oynayıp çatır çatır yendiler.

Erken mağlubiyet iyidir. Takıma bir şok etkisi yaratır. Umutsuzluğa kapılacak birşey yok. Guardiola ve ekibi en kısa zamanda keyif veren futbolunu sahaya yansıtacaktır. Çok fazla sevinme Madridista.

“Barca da kaybeder” için 6 yorum

  1. ispanya futbol federasyonun tarhindeki en büyük saçmalıktır.24 kişilk kadronun neredeyse % 50 si barcelona takımından iken sen 14 saat gidiş 14 saat geliş olan arjantin le hazırlık maçı yap akabinde 4-1 gibi bi skorla ezil ve bu adamlar 3 gün sonra 2 hafta dinlenmiş bi takımla maç yaptır.bu resmen commodus un maximusu arenada yenebilmek için bıçakla yaralyarak etkisiz bırakması kadar adil dir.ama barca daki en büyük sorun kibir.ya hacı biz bunları yeneriz mantığı nı atması lazım.birde guardiola nın 4-3-3 ünden fna halde sıkıldım.kardeşim valdez çıktı hercules tek santrafro bıraktı trezeguet i oda zıpkın gibi koşamıyo artık malum yaş ilerledi sen hala defans 4 lünle uğraş.yaw iunu 3-5-2 yap ne yaparsan yap.olmaz taktikten şaşmaz.seninde taktiğininde …

Yorumlar kapatıldı.