Robben’siz 4 ay

Sakatlığına rağmen Hollanda Milli takımıyla Dünya Kupasında mücadele eden Robben, Bundesliga’da yeni sezonun başlamasına rağmen 2 haftadır takımdaki yerini alamıyor. Sorun kasığındaki yırtık ve uzun bir süre dinlenmesi gerekiyor.

Zaten Hollanda Futbol Federasyonu ve Bayern kulübü bu konuda kavgalı.

Son Kaiserslautern mağlubiyeti sonrası da Bayern sportif direktörü Christian Nerlinger, Robben’in iyileşme sürecinin başarısız geçtiğini ve Hollanda’lının Ocak ayına kadar takımdan uzak kalabileceğini söylemiş.

Van Gaal tek başına maç alan Robben’in eksikliğini çok hisseder. Gerçi dedikodulara göre Robben sakat Real’den vatandaşı Van der Vaart’ı isterim demiş. Real’den Bayern’e gelen bir Hollanda’lı daha olur mu? Olursa Real ilerde sattığı için pişman olur mu? Bekle ve gör diyelim ama Van Gaal, Van der Vaart’tan maksimum performansı alır.

“Robben’siz 4 ay” için bir yorum

  1. bana göre van der vaart transferi biraz zor gibi gibi.çünkü bayern van gaal ile birlikte alt yapı döneminide açtı.eğer van der vaartı alırsan toni kroos u direk,thomas müller ise dolaylı olarak yedek bırakırısn.sanmıyorum alacaklarını am belli olmaz.transfer sezonunu boş geçirmek istemezlerde.ben olsaydım barca dan bayerne giden chyrgrynky i alırdım.tam bayern lik bi adam öyle sağlamtoplarla çıkıyoki defanstan hemde 30-40 metrelik toplar.düşünsene ribery ve robben bayram eder.asıl mevzu olan robben in sakatlığı ise umarım türk takımlarına ders olur.hani bizde sakat olan her oyuncu mutlaka bayern in doktoruna görünür ya.sanki adam gökten zembille inme.aha kelin ilacı olsa kendi başına sürer.demekki bazen türk doktorlarınada güvenmek futbolcuya yassaağğ hemşerim demekde lazım mış

Yorumlar kapatıldı.