Hercules Trezeguet

La Liga’nın yeni ekiplerinden Hercules dün akşam sezonun ilk maçında Athletic Bilbao’ya 1-0 yenildi ama taraftarların keyfi gıcır. Sebep ise sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmasına rağmen Juventus tarafından serbest bırakılan 32 yaşındaki Trezeguet ile sözleşme imzalanması.

Geçen sezonu sakatlıklar sebebiyle sıkıntılı geçiren ve 19 maçta 8 gol atabilen Trezeguet, Paraguaylı Nelson Valdez ile Hercules’ün hücum hattını oluşturacak. Geçen sezonun başında iki dizinden aynı anda ameliyat geçirmesi ve sezon öncesi hazırlık kampı yapamaması en büyük eksiğiydi. Hercules tercihi de kariyerinin son günlerinde sürekli 11’de oynama isteği olsa gerek.

Monaco’da yıldızlaşan, 1998 Dünya Kupası ve 2000 Avrupa Şampiyonasında zirveye ulaşan bir kariyer. 10 senelik Juve kariyerinde 318 maçta 171 gol ve artık son demlerinde La Liga’da.

Unutmadan Hercules’in gündeminde olan Güiza da yine evde kaldı…

“Hercules Trezeguet” için bir yorum

  1. trezegeut yi tebrik ediyorum futbolun para için oynanmadığını gösterip arap takımlarında rezil olacağına decimus meridius maximus gibi öleceksede arenada ölmeyi tercih ettiği için.bildiğim kadarıyla arjantinlilikte vardı kendilerinde.herhalde ispanyolca zor olmaz (fransızca keza aynı dile benzer.birde zeynettin zidan ın ispanyolcasını gördükten sonra insan hösstt diyo.gerçekten az bi sürede çok sağlam öğrenmiş) tek santraforda trezegeut sağda nelson valdez solda thomert yada portillo dadından yinmez forvet hattı.* bu arada real zaragozada eski atletico madrid li florent s. pongolle ü satın alma opsiyonlu kiralamış.6.500,000 euro ödeyecek almak isterse yanlış okumadıysam

Yorumlar kapatıldı.