Yetimhaneden United’a

Alex Ferguson Vitoria de Guimaraes’de oynayan 20 yaşındaki forvet Bebe’yi kadroya kattı. Referans eski yardımcısı Carlos Queiroz‘dan. Bebe için Manchester United’ın ödeyeceği bonservis 7.4 milyon pound. Bebe yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Daha önce şahsen adını hiç duymadığım ve izlemediğim Bebe hakkında dikkat çekici bir not. Evsizler dünya kupasında oynamış ve yıllarca yetimhanelerde yaşamış. İngiliz basınında kendisi hakkında verilen özellikler arasında hızlı ve hava toplarında etkili oluşu ön plana çıkarılmış.

Bebe United kadrosundaki 8. forvet oldu. Alex Ferguson’un yeni projesi diyebiliriz. Ödenen 7.4 milyon pound da az buz değil. Sir Bebe’ye ve referansı Queiroz’a inanıyor olsa gerek.

Bu arada Premier League’den bir transfer haberi daha. Liverpool Danimarka’lı ön libero Poulsen‘i 4.5 milyon pounda bitirdi. Muhtemelen Mashcherano yolcu.

“Yetimhaneden United’a” için 5 yorum

  1. Yalnız araya sıkıştırdığın haber öyle az buz önemli değil 🙂 Liverpool’da güzel işler oluyor. En önemlisi de yeni Teknik direktörleri. Bu adamlar zaten Avrupa’da başarı istemiyorlar, tek hedefleri lig şampiyonluğu. Bu yeni TD de bence bu işi başarabilecek ender TD’lerden ligde. Tottenham’ın hocası gibi… Ayrıca kadro da çok sağlam oldu. Gerrard ve Torres’i tutmaları en büyük transferler. Bakalım her sene başı gibi yine umutlar yüksek. Ancak mali sıkıntı yaşayacak, adamlar gidecek vs… derken şov ve yerinde transferler yaptılar, helal olsun.

    Mashcherano da Barça’ya gider artık.

  2. @selocan; bilerek araya sıkıştırdım:) kafamda bir liverpool yazısı var biraz daha toparlamam lazım.

  3. Vitoria de Guimaraes’e 5 hafta önce transfer olmuş ve 45dk formasını giymiş sadece.. ondan önce 3.lig’de oynuyormuş. enteresan gerçekten.. 7.4m pound büyük para.. inşallah ferguson yine haklı çıkar..

  4. […] olan pazarlığını çakal Jorge Mendes yürütecek.Çok çakal heriftir çok. En son şu anlamsız 9 milyon euroluk Manchester United-Bebe transferinden 3.6 milyon euro indirdiği söyleniyor ki daha neler […]

Yorumlar kapatıldı.