Pizza Hut İrlanda

Pizza Hut İrlanda dün akşam itibariyle iflas etmiş bulunuyor. Sebep ise Fransa’yı 2-0 yenen Meksika Milli takımı. Ne alaka mı?

Henry’nin meşhur el pozisyonu yüzünden İrlanda’nın Güney Afrika’ya gidemediğini hatırlıyoruz. İrlandalılar bu adaletsizlikle baya uğraşmış hatta Dünya Kupasına giden 33. takım olabilmek için FIFA’ya mektup bile yazılmıştı. Tabii tüm bu girişimler sonuçsuz kaldı ve Fransa Henry’nin eliyle Dünya Kupası vizesini aldı.

Pizza Hut İrlanda’nın hikayesine gelince ise; Dünya Kupası başlamadan Pizza Hut bir kampanya başlattığını ve Dünya Kupasında Fransa’nın yediği her gol için bedava pizza dağıtacağını açıkladı. Facebook’ta bir sayfa açan Pizza Hut yetkilileri buraya Fransa gol yediğinde aktifleşen bir “bedava pizza” butonu koydu ve dün akşam gol anında butona basan İrlanda’lılar aldıkları kod sayesinde birer tane büyük boy pizzanın sahibi oldular.

İflas filan işin şaka yanı tabii de İrlandalıların ahı iyi tuttu Fransızlara. Haketmedikleri kupadan hakettikleri şekilde eleniyorlar.