Avram West Ham’de

Geçen sezon Portsmouth’un onurlu mücadesinin başında bulunan Avram Grant yeni sezonda West Ham’de. İsrailli hoca ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Kulübün sahiplerinden David Gold, Avram Grant’in gelişinin ardından yeni oyuncuların da yolda olduğunu ve yeni sezonda daha güçlü bir ekip kuracaklarını açıkladı.

Avram Grant’in zamanında Abramovich torpiliyle Chelsea’ye gitmesini hiç anlamamıştım. Oynattığı futbol da pek hoşuma gitmemişti ama geçen sezon sıkıntı içindeki Portsmouth’ta birlik ve beraberliği iyi sağladı. Takım 9 puanı silinip küme düşmeyi garantilemesine rağmen her maçta aslanlar gibi mücadele etti. FA Cup’ta finale kadar çıktılar ama Chelsea’nin bileğini büküp rüyayı gerçekleştiremediler. Yakışırdı küme düşer ayak kupa kaldırmak…

Bu arada son lafım da West Ham’e; Zola gibi güzel insan kapının önüne konulur muydu be ya!?

“Avram West Ham’de” için bir yorum

  1. Avram da anlamadığım TD’lerin başında gelir. Ne buluyorlar bu adamda ? Portsmouth’un da oyuncuları yüzünden öyle oynadığını düşünüyorum son haftalarda. Avram’ın pek katkısı yoktu bana göre. Boş bir adam. Zola’yı göndermek hata mı bilmiyorum, ancak kral adam olduğu gerçeğine katılıyorum.

Yorumlar kapatıldı.