Marca transfer sezonunu açtı

El Clasico sonrası Real’in yeni hoca ve astronomik transfer adaylarını bekliyorduk. 2 gün önce hoca adaylarını belirlemişlerdi. Şimdi de transfere el attılar. Marca’nın ilk adayı Valencia’lı David Silva. Aslında ben paket program yapıp 4-5 isme birden yer verirler diyordum ama mütevazi çıktılar. Florentino Perez’in işi Dünya Kupasından önce bitirmek istediğini ve 25 milyon euro teklif edeceğini yazmışlar. Valencia’nın istediği rakam ise 35 milyon euro.

Geçen sezondan beri mali krizde olan Valencia’nın önümüzdeki sezon Villa ve Silva’yı ellerinde tutabilmesi zor gözüküyor. Bu iki ismin de yaz transfer döneminde adını çok duyacağız. Valencia’nın transfer listesinde ise bizim Mehmet Topal varmış. Dün İspanyol basınında çıktı. Bu sezon Topal’ı izleyip nasıl talip olmuşlar pek anlayamadım. İzlettirdeki kişiyi bir gözden geçirsinler derim.

“Marca transfer sezonunu açtı” için 4 yorum

  1. İnsanda artık bir gurur olur yaa.. Biz bizim takımlara laf ediyoruz yok şöle transfer gereksiz yok bu adam alınır mı… Real in izlediği politikada bizlerden farksız sadece aldıkları isimler yıldız. Takım olamadıktan sonra neye yarar onu merak ediyorum. O takımda 11 tane Maradona’da oynasa bence ekmek çıkmayacak yine Real’den.. 5 yaşındaki çocuğa sorsan kimleri istersin takımında diye bu isimleri sayar zaten. Bu mudur Madrid’in futbol vizyonu, bilgisi?

  2. Silva yerine Eden Hazard’ı alsınlar. 2 seneye messi olur o adam, real yine 90 milyon bayılmak zorunda kalır.

  3. Abi Juan Mata denilen adam, ki Silva’dan daha genç ve bence daha iyi bir oyuncu, Real Madrid alt yapısında yetişme bir adam. Ne hikmetse hiç A takıma çıkartmadan bu adamı Valencia’ya satmışlardı 3-5’e. Şimdi veriyorsun 25-30 milyon Silva’yı alabilmek için. Seviyorum bu takımı ama bazen beni hasta ediyor.

Yorumlar kapatıldı.