Madrid geliyoruz; Barcelona:4 Athletic Bilbao:1

Hafta içi Londra’dan iyi futbol ve avantajlı skorla dönen Barca, La Liga’da Bilbao’yu rahat geçerek El Clasico öncesi sürprize izin vermedi.

Oynanan futbol artık alıştığımız rutin Barcelona performansıydı. Pas pas pas ile rakibi bayıltmaca ve gelen goller. Bu akşam goller Bojan(2), Jeffren ve Messi’den. Özellikle Bojan’ın 2. golü zımba gibi. Valdes’in maçın son 15 dakikasında yaptığı kurtarışları ve Alves’in yerine sağ bek oynayan kaptan Puyol’un özellikle ilk yarıdaki hücum performansını da atlamamak gerek.

Bu arada ilk 11’de başlaması beklenen Ibrahimovic maç öncesi ısınırken sakatlandığı için kadrodan çıkarılmış. Salı günü Arsenal maçına zor, Cumartesi günü El Clasico’ya ise yetişmesi bekleniyor.

Real yarın Racing Santander deplasmanından 3 puanı alırsa puan eşitliğiyle(77) Bernabeu‘ya gidiyoruz. Liderliği alıyoruz ve geliyoruz.

“Madrid geliyoruz; Barcelona:4 Athletic Bilbao:1” için 8 yorum

  1. Pique’nin de sakatlığı var ve Clasico’da oynaması şüpheliymiş. Güzel bir galibiyetten sonra bu kadar can sıkıcı haber iyi olmadı…

  2. Sizin de Barça sempatizanı olduğunuzu görmek çok mutlu etti beni,zaten sürekli okuyorum,inşallah Bernabeu’da yeneriz bu herifçioğullarını.Hayatım Barça.Ötesi yok.Sevgiler saygılar.Herkese benden çay Madritistalara yok..

  3. @ koko, bz sizi geçen sene alkışlamıştık. bakalım siz bizi alkışlayabilecekmisiniz yiyeceğiniz farkttan sonraa:)))))

  4. barcelona gümbür gümbür geliyor.bence real madrid’i rahatlıkla altedebiliriz.bojan’ın golü harikaydı ve puyol’un hücumları sonrasında spiker puyo zaten ilk başta forvet olarak başlamıştı dedi.biraz düşündümde ofansif ortasaha oynasa puyol hiçte fena olmaz sanırım:D

  5. KoKo fazla emin olma .. real’de bu sene gerçekten şampiynluk isteyen oyuncular var…Geçen sezon ki maçlar kadar rahat geçmiyecek. R.Madrid4ever :))

Yorumlar kapatıldı.