Şimdi neredeler?

1999 Şampiyonlar Ligi finalinde Camp Nou‘da Bayern’i 90+’da gelen 2 golle deviren Manchester United’lı futbolcular kulüp tarihine altın harflerle isimlerini yazdırarak efsane olmuşlardı.

Bakalım o finalde forma giyen isimler şimdi ne yaparlar ne ederler?

Peter Schmeichel; O final United formasıyla son maçıydı. Sırasıyla Sporting Lisbon, Aston Villa ve Manchester City’de forma giydikten sonra 2003 yılında futbola veda etti. Şu anda Danimarka’da bir televizyon kanalında yorumculuk yapıyor.

Ole Gunnar Solskjaer; Norveçli 2008’den beri Manchester United rezerv takımının teknik direktörlüğünü yapıyor. Ferguson’dan kopamadı yani…

Dwight Yorke; Manchester’dan sonra Blackburn, Birmingham, Sydney ve Sunderland’de forma giydikten sonra 2009’da futbolu bıraktı ardında da kitap yazdı.

Andy Cole; Final sonrası Manchester’la 2 Premier League şampiyonluğu daha yaşadı. Şimdi Huddersfield’da antrenörlük yapıyor.

Ronny Johnsen; Manchester’dan sonra Aston Villa ve Newcastle formaları giydi. Şu anda Norveç’te bir televizyon kanalında bahis yorumları yapıyor. Manchester’a Beşiktaş’tan transfer olmuştu hatırlıyoruz değil mi? Bizim medya pek beğenmemişti kendisini…

Jaap Stam; 2001’de Lazio’ya transfer oldu. Daha sonra Milan ve Ajax günleri oldu. Şu anda Hollanda 2. lig takımlarından FC Zwolle’de yardımcı antrenörlük yapıyor.

Teddy Sheringham; Sırasıyla Tottenham, Portsmouth, West Ham ve Colchester formaları giydikten sonra 40’ında futbolu bıraktı. Poker dünyasında takıldığı söyleniyor.

Ryan Giggs; 36 yaşında ve hala Manchester United’da. Onu gibi bir adamı anlatmaya gerek yok heralde!

Denis Irwin; Manchester’dan sonra 2002 yılında Wolverhampton’a transfer oldu. 2004 yılında futbolu bırakan Irwin, 6 senedir Manchester United TV’de yorumculuk yapıyor.

Gary Neville; Yaşadığı sakatlıklara rağmen hala United’ın sağ beki. Yaş oldu 35.

David Beckham; Pop Star takılmaya devam ediyor. Manchester’dan sonra Real Madrid, L.A Galaxy ve Milan formaları giydi. Şu son sakatlık hiç olmadı ama…

Nicky Butt; 2004 yılında Newcastle’a transfer oldu. Şu sıralar Newcastle’ı tekrar Premier League çıkarmak için mücadele ediyor.

Jesper Blomqvist; Sakatlıklar yüzünden futbola noktayı koydu. Şu anda Hammarby’nin yardımcı antrenörü.

Kaynak

link: http://www.youtube.com/watch?v=zIpdpYSeOi4

“Şimdi neredeler?” için 4 yorum

  1. Yazinin sag alt kosesinde kaynak olarak belirtmistim zaten gozunden kacti heralde. Herkes her sabah the sun okumuyor. Paylasmak guzel:)

  2. e kaynak, kaynak yapmış oraya, gözden kaçmış.

    Boşver Sun’daki Sun’da kalsın, ordakilere yapacağın yorumları daha çok merak ediyorum:)

  3. Senin gibi bir blog yazarının reblog yapmasına anlam veremedim. The Sun’da vardı haber bugün.
    Hep özgün daima özgün, severek okuyoduk, okuyoruz 🙂

Yorumlar kapatıldı.