Operasyon!

Futbol federasyonu ve emniyet tarafından yasadışı bahis soruşturmasına devam edilirken şüpheli İstanbul Belediye – Gençlerbirliği maçına yönelik olarak; şu anki Konyaspor kalecisi Recep Öztürk Konya’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Arif Erdem ise İstanbul’da gözaltına alınarak sorgulandı.

Bir süre aranan İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalecisi Hasagiç de emniyete götürüldü. Sivasspor futbolcusu Erman Kılıç, Sivas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Kayserispor’lu Durmuş Bayram ile Umut Koçin de gözaltına alındı. İki gurbetçi futbolcu ilk uçakla İstanbul’a gönderilecekler.

Şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Samsun’da 7 kişi Antalya’da ise 1 kişi gözaltına alındı. Antalya’da gözaltına alınan kişinin ismi açıklanmamış ancak baş harfleri S.P.’ye yer verilmiş. Antalyaspor eski başkanı Sedat Peker olma olasılığı yüksek.

Gözaltına alınan ve sorgulanan daha birçok isim var. 40 kişiden fazla olduğu söyleniyor. Aralarında Fatih Akyel‘in de ismi geçiyor. Bakalım bekliyoruz birilerinin başı fena yanacak.

“Operasyon!” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.