Premier League, Serie A ve La Liga’ya kırmızı top

Önde gelen üç Avrupa futbol ligi, bu hafta sonu (NIKE)RED ‘Lace Up. Save Lives’ ortaklığına ilişkin bilinci artırmak amacıyla kırmızı top kullanacak. Nike’ın liglerin ev sahibi takım aksesuarları ürün yelpazesinden özel tasarım (PRODUCT)RED™ topunu piyasaya sürmesiyle ligler kırmızıya boyanacak.

Küresel inisiyatife birlikte destek vermek amacıyla, Barclays Premier League, İspanya’da La Liga ve İtalya’da Serie A liglerinde, 13 ve 14 Mart hafta sonu, tüm maçlarda (NIKE)RED top kullanılacak.

Özel olarak tasarlanmış bir T90 Ascente olan (NIKE)RED top, şu anda üç ligde de kullanılan ve oyuncuların her hafta alıştığı teknolojik yeniliklerin tümünü içeren, ancak dış yüzünde (RED) bağcık resmi bulunan bir model.

Bu arada top demişken yakın bir arkadaşımın dikkatini çekip bana daha bu sabah bahsettiği bir konuyu dile getirmek istiyorum. Turkcell Süper Ligde kullanılan ve Nike’ın sponsor olduğu toplar Premier League ve La Liga’da kullanılan topların bir eski jerenerasyonuymuş. Biz hep bir sezon geriden geliyormuşuz. Benim daha önce dikkatimi çekmemişti. Bunun sebebini merak ettim ve neden Nike’ın yeni çıkarttığı topları kullanmadığımızı araştıracağım.

Tabii bir bilen varsa buyursun yorumlardan aydınlatsın bizleri…

“Premier League, Serie A ve La Liga’ya kırmızı top” için bir yorum

  1. 20 Mart’ta yapılacak Trabzonspor-Galatasaray maçının da bu topla oynanacağı açıklanmış.

Yorumlar kapatıldı.