“EL”ediler

6 hakem uygulaması çok başarılı özellikle İtalyanlar pek güzel uyguluyor. Bütün maç orta hakem Gianluca Rocchi asist yaptı 78’de ilave hakem Luca Banti son noktayı koydu. O noktada olan tarafsız bir insanın o eli görmediğine beni kimse inandıramaz!

Caner sana da yuh be bilader 2 dakikada içinde 2 kere öyle dalınır mı adama hiç mi kafa yok!?

““EL”ediler” için 9 yorum

  1. Elano sakatlanıp (sakatlandığı için cıktığını varsaymak ıstyrm) ayhan gırdğnde maç gidiyorum dıye bağıırmaya başlamıştı ztn..

  2. aguero sakatlandığında tribünde serveeeet diye bağıranlara ben de ayıptır yazıktır yahu diye bağırıyordum
    son dakikada agueronun yerine giren forlan topu ayağına ilk aldığında golü atacağından emindim.
    bu oyun kendi adaletini kendi uyguluyor er ya da geç.
    saha içerisindeki mavi gömlekli hırsızlarda görmediklerinin karşılığını birgün alacaklardır eminim.

  3. bize ispanyada pkk bayragi acan avrupa adindaki (sozumona) medeniyet ve yancilarinin tum cabalari bu aksam sonuc verdi. eeee sonucta turkiye is not europe ya islem tamam. asil bu aksam 6+11 teroriste karsi mucadele ettik, biz daha cok ugrasiriz ama bir sonuc alamayiz.

  4. Şampiyonlar Ligine katılıp elenmiş bir İspanyol ekibi,
    herhalde bu kadar kötü olabilirdi..
    Bizden başka birçok takım eleyebilecekken,
    yine hüsran yine hüsran..
    Bu arada Allahaşkına artık çok rica ediyorum,
    50 yıl ewwel okulların piknik gezilerinde söylediği marşlarla ayakta durmaya çalışan Galatasaray tribünleri için,
    cehennem yakıştırması yapmaktan vazgeç çok sevgili basın …
    Bu gelen rakiplerin çok iyi bildikleri gaz alma metodudur,öğrenemedik gitti…
    Türkiye’de cehennem bir stad yoktur varsada asla Ali Sami Yen değildir..
    Caner için bi kaç kelime,
    ben hala inanmıyorum Galatasaray’da oynayabileceğine,
    oynayacaksada Avrupa’da ilerlenebileceğine
    o kdar kuvvetsiz ki bazen kendine takılıp düşecek gibime geliyor..
    Hakem için ise,
    gözünün ferini ………..

  5. Maçtan sonra cnn turkte rijkard atletico madrid is a better team but.. diye başlayan bir cümle kurdu.Belki ilk rijkard eleştirim olucak bu.içim burkuldu gs teknik adamının bunu demesine.Fatih Terim karşı takım bizden iyi dedimi bir gün yada siz teknik direktör olsanız karşı takım bizden iyi dermiydiniz?Belki ona göre de turkey is not europe tur. Ayhan oyuna girdi kaç haftadır nerdeydi,dos santos nedir bu şansı türk futbolcular neden görmüyor.Dalga geçer gibi 90 da dos santosu soktu yine.10 kişi kalınca taze kan sokmadı.90 da dos santos canm benim yaaa.Turkey is not europe ya gurbette zavallım,atletico madrid daha iyi takım.Yapma yaa.Daha iyi takımda bence hocası da daha iyi..Hakemler ayrı bi alem her atak profesyonelce kesildi orta sahayı geçmeden.Top çıkmadı biizim sahadan saolsun hakemin presi ve kesici özellikleri yüzünden..Hele o yardımcı hakemin yatıcak yeri yok.Hakemlik yapacağı bir dünya ligi yok.Böle maçlarda farkı yaratabilicek insanlar kalecilerdir.iki goldee bu top çıkmaz kaleci naapsın diyemiyorum.Arda hala nerde oynuo belli diil caner hırsına yenik düştü.Her sene aynı hikayeler.Frank rijkarda sorum bizi tr kupasında eleyen antalyada mı daha iyi takımdı?

  6. beyler saçma sapan yorumlar yapmayın dün akşam elendik diye..
    2 metreden görülmeyen penaltı çalınsa bunların hiçbirini yazmayacaktınız.
    koko yine maçla ilgili bir yazı yazacaktı.
    siz de altına ” büyük iş başadık, atletico madrid’i bu sezonki en iyi zamanında ve bizim bu denli kadro sıkıntısı çektiğimiz dönemde yendik” yazıcaktınız.
    ondan mantıklı olun biraz..

    fatih terimi övmekten vazgeçin artık.o karşı takımların bizden iyi olduğunu söylemedi şimdiye kadar çünkü galatasaraylıydı.ayrıca fatih terim kişiliği gereği bunu söyleyemez,çünkü böle bişeyi kabul edemez gerçek o olsa bile.rijkard ise galatasaraylı değil ve gerçekleri söylüyor.maçtan önce bunu dese belki düşünülür bu adam ne diyor ,nasıl bi mantık karşı takımı över diye ama maç bitmiş atletico bizi elemiş, ne var yani bunu söylemişse..
    dünkü maç sonunda galatasarayın atletico dan iyi oynadığını söyleyen varsa o zman şüphe duymak gerekir.

  7. beyler tactan gol yedik, ne elemesi atletico madridi. penalti verse nolcak. 4 defans oyuncusu warken 1 tane adam ileride war we o golu atio.. bu kdr defansif oyun olur mu. kim yoksa yok, hucuma 3 oyucuyla cikioruz. sistem hucum futbolu diilmi kim oynarsa oynasin ileri cikmasi gerekmiomu herkesin. toplu hucum toplu defans.. senelerdr bu takimin en istikrarli oyuncusu ayhan diilmi, onu bu hale getiren rijkaard diilmi. topala verilen sans ona werilmedi, en onemli macta bulent korkmazin hasan sas’a yaptiini yapti rijkaard hzr olmadan atti oyuna.. simdi donduk annanemizn ligine, oynariz kol kola..

  8. @ahmed maç tan sonra gaz şeyler sölemişim doğrudur.Ancak saçmalama hakkım vardır senin de olduğu gibi.Adı üstündedir yorumdur.Diğer taraftan fatih terimi hiç sevmem,ama Türkiye şartlarında takımına inanmak hatta onlara da bunu inandırmak zorunda olduğunu hissettirmek gerektiğini düşünüyorum.Hani diyolar ya motivasyon.o tarz.
    Benim takıldığım nokta maçtan sonra öyle bi sölediki zaten atletico bizden iyi takım..Manidar buldum.Yani uefa şampiyonu olduğumuzda elediğimiz takımların hepsi mi bizden kötüydü..Türk Futbolculara bi gaz vermek gerektiğine inanyorum.Bu sebeple sölemiştim fatih terim konusunu.Ha evet hakem verseydi penaltıyı bunları konuşmicaktık zaten doğrudur.Ama oldu.

Yorumlar kapatıldı.