Teksas’ın transfer bombası Üründül

Bursaspor taraftar grubu Teksas Perşembe günkü kupa maçını TRT’de yorumlayan Ömer Üründül’ü transfer bombası yapmış. Maçı izlemediğim için Üründül ne dedi ne demedi bir fikrim yok ama ben Üründül’ü en son Dunga ve Brezilya’ya sallarken bırakmıştım. Fazla ciddiye almayın kollektiftir deyip geçin arkadaşlar…

“Teksas’ın transfer bombası Üründül” için 7 yorum

  1. antalya-galatasaray macında spikerle beraber neredeyse antalya adına tezahürat yapacak kıvamdaydı.%90 ı fenerbahceli olan bir medya içinde normal olduğunu düşünüyorum ama trt nin bile fenerbahce ağırlıklı bir spor yayıın anlayışına dönmesi gerçekten üzücü..

  2. üründül bursalı, aile olarak ta bursada cok tanınan bir aileye mensup, hem bursa yonetıclerı hemde texas bunun farkında, ama ne den bolebırsey yaptıkalrını anlamadım:)

  3. hayatımda bu kadar gereksiz bu kadar salak bi yorumcu görmedim..ahmet kardesime katılıyorum antalya macında icerde fener bayragı fln sallıyodu sanırım..her mac aynı hikaye yeter be adam sus artık anlamıyosan futbolsan.Söz bilir isen söyle sözünden hisse alsınlar. Yok bilmezsen sükût et adam sansınlar! EDEP YAHÛ..!!

  4. Bir keresinde milli maç için yorum yaparken; bu maçın 3 türlü sonucu olabilir,beraberlik,yenilgi,galibiyet demişti.Maç hersey olabilir demek istemişti belki ama becerememişti.

  5. bende tam tersini hissediyorum aslında bu adamı dinlerken.
    ama göreceli tabi herşey, ben rakip kalede oluşan bir pozisyonu yorumlarken “bursa defansının hatası” demesini kendi forvetlerime hakaret sayarken onlar kendi defanslarına hakaret sayabilir.
    Sonuç olarak aptal saptal konuşan amaFenerbahçenin tarafında olmayan bir adam olarak görüyorum. kollektifspor olsa deli fanatiği olur o ayrı….

Yorumlar kapatıldı.