Fener esmeye devam…

Fenerbahçe müthiş bir ilk yarı oynadı. Bu baskı, bu yardımlaşma ve pek tabii ki bu teknik kapasitenin karşısında durabilecek takım çok az. Ligin zirve takımlarından Bursaspor’da dayanamayıp, yarım saatte darma duman oldu.

İkinci yarıda skor avantajı ile yataş moduna geçmek istedik ama Bursaspor deplasmanda bulacağı golün peşine düşünce yer yer bocaladık. Bocaladık ama defansif olarak da sağlam iş yaptığımızı düşünüyorum. Bocaladık derken yanlış anlaşılmasın, iki tane direkte patlayan pozisyon var. 3-0 olurdu 5-0.

Semih ne kadar önemli bir santrfor olduğunu bir kere daha gösterdi. Lugano haftasonu beni duymuş olacak ki hayatının asistini yapıyordu, olmadı gol attı. Alex paslıydı; bir sol ayak içi plase pozisyonunda, bir de Gökhan’ın ortasını sağ ayakla tamamlayabileceği pozisyonu kendisinden beklenmeyecek bir şekilde pas geçti. Olsun, bu da senin keyfin olsun kaptanım.

Sivas maçının yıldızı Uğurinho ilk yarıda kötü sakatlandı. Çapraz bağlar mı gitti acaba? Henüz detaylı bilgi yok ama uzunca bir süre uzak kalacağa benzer. Nazar değdi buna denir işte. Ferrari Sercan da 70 metre deparı attı, herkesi peşine taktı ama arka adelesi de yetişemedi galiba.

Fenerbahçe’ye devre arası Koch programı ve yönetimin kovmalı zılgıtı yaramış. Aynen devam!

EDIT: Uğurinho’nun ön çapraz bağlar kopmuş ve sezonu kapamış ne yazık ki. Kendisine acil şifalar diliyoruz ve bir an önce rüzgar gibi sol açığa dönmesini bekliyoruz.

“Fener esmeye devam…” için 2 yorum

  1. maçı izlemedim ama sivas maçından sonra göklere çıkarılan uğur’a yazık olmuş. nazarın böylesi…

  2. dün maçı seyrettim ilklerde bursa çok rahat oynuyordu noluyo demeye kalmadan fener oyunun kontrolünü aldı sercandan açıkcası çok çekiniyordum nitekim benide yanıltmadı defansı paramparça etti ve gene son vuruşu yapamadı sakatlanmasına üzüldüm sanırım 1 ay sahalarda olmayacakmış yazık oldu..uğur boral için ne söylenebilirki adam yırtındı formayı alıcam diye tam 11 çıktı buda onun sonu oldu gibi bişi daha toparlanırmı kendine gelirmi iyileşirmi bilmem ama maçı kazanmamız fark atmamız iyi oynamamız uğurun sakatlığı karşısında bana pek tat vermedi..şimdi sol kanat vedersona kaldı gibi yada özer bakalım görelim bekleyelim..birde şu noktaya dikkat çekmek istiyorum fener çok iyi oynamadı bence bursa çok kötü oynadı dün baya pas hataları yaptılar(bizdende emre baya pas hatası yaptı oda ayrı bi parantez)..zor geçeceğini düşündüğüm maç iyi geçti fakat çok sevdiğim Ertuğrul hocanın açıklamaları çok canımı sıktı..senden beklemezdik hoca 🙁

Yorumlar kapatıldı.