Bu ne hal?

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim; Galatasaray bu 2-1’lik yenilgiye rağmen Sami Yen’de turu geçer, Antalyaspor da şu rezil Galatasaray’ın üzerine daha fazla gidip maçı 4-5 yapmadığı için kafasını duvardan duvara vurur.

Bugün sahadaki mor formalı arkadaşların oynadığı şeyin adı futbol olamaz. Bugünkü hataları saymaya başlasam sayfalar yetmez. Servet’in artık iyice cıcığını çıkardığı uzun pas hataları mı desem, Neill’ın ofsayt diye elini kaldırıp yan hakeme bakıp Necati’ye buyur golü at demesi mi desem, Uğur sol bekte Emre sağbekte halı sahada bile oynamaz mı desem, Barış efendi kendini Lampard mı zannediyor desem, Arda her aldığı topla etrafında yüzbin kez dönerek Hasan Şaş’ı hatırlattı mı desem, Gio Elano’nun gollük poziyonunu engelleyerek kendini Antalyalı mı zannetti desem…

Daha sayarım da sayarım. Galatasaray takımı iki pas yapamaz mı arkadaş!? Tamam Jo sakatlanmış çıkmış forvetin yok ama gerekirse o dakikadan sonra skoru tutmayı da bileceksin. Ziraat Kupası senin hedeflerin arasında ön planda olmayabilir ama sen Galatasaray’sın gazozuna bile maç yapsan bu kadar rezil oynamaya, taraftarını utandırmaya hakkın yok. Cumartesi günkü Kayserispor maçı öncesi ciddi bir ders, uyarı ne olarak almak istiyorlarsa alsınlar sezon bitiminde bugünkü maçtan hayırlı mağlubiyet olarak bahsedelim lütfen(!)

“Bu ne hal?” için 3 yorum

  1. ben galatasarayın turu rahat! geçebileceğine inanmayanlardanım hatta geçememe ihtimali üzerinde duruyorum..

  2. rezaletti .. resmen daraldım izlerken,kaç kere of çektim kaç kere küfür ettim haddi hesabı yok.
    neyse yenildik bitti dediğin gibi istanbulda geçeriz rahat bi şekilde.
    maçta da dikkatimi çeken birşey vardı. “Djiehoua”
    adam birazcık iriymiş. sakatlandığı pozisyondada dikkatimi çekti , senin koyduğun fotoda daha da belli olan bişey var = “arkadaş o nasıl bi bacak?? “

  3. ahmed, sasirmakta haklisin zira gecen sene Kewel bile samiyendeki macta gozlerine inanamamis arkadaslarina isaret ediyordu parmagi ile. Sanirim antalya sadece yenmek icin oynadi turu gecmek icin degil. ikinci yarinin ortalarinda her hizli hucuma kaltiginda, uctaki adamlar geri pas yapti anlamsizca ve savunmanin yerlesmesini beklediler sanki. iyi kurtuldunuz bence, ama samiyendeki macta cepte degil gibi sanki.

Yorumlar kapatıldı.