Real Madrid seriyi bozdu

Maç öncesi Real Madrid’in senelerdir Deportivo deplasmanında kazanamadığından hatta son 6 senedir de seriye bağlamış şekilde hep kaybettiğinden bahsetmiş ve “Ronaldo’suz Real Riazor’dan çıkabilir mi?” demiştim.

Sorumun cevabı net oldu. Higuain’siz, Ronaldo’suz Real Madrid 1. dakikadan 90. dakikaya kadar üstün oynadığı maçı Granero ve Benzema(2)’nın golleriyle 3-1 kazandı. Deportivo tek golü 85. dakikada penaltıyla Riki’den. Özellikle ilk yarıdaki Real için sezon başından beri en istekli, en organize futbolunu oynadı diyebilirim. Zaten ilk iki gol de ilk yarıda geldi ki çok daha fazlası olabilirdi. Deportivo ise bu gece evde yoktu. Seriye bağlamış olmanın rehaveti kendilerini fena sarmış. 85’de gelen penaltı sonrası skorun 2-1 olması bile onları harekete geçiremedi ve 90’da Benzema son noktayı koydu. Bana göre maçın yıldızı haftalardır üzerine çok gidilen Guti. Gazı almış “Bu takımın patronu benim” der gibi top oynadı. Benzema’nın ilk golündeki dikiz aynasına bakar gibi bıraktığı topukla da “bana şapka çıkartın” dedi.

Bu gece seriyi bozan Real Madrid’in yanı sıra seriyi devam ettirenler de vardı tabii. Barcelona Sporting Gijon’u deplasmanda 1-0 yendi. Gol Pedro’dan. Tek problem Ibrahimovic’deki düşüşün devam etmesi. Aktif dinlenerek geçirilen bir 90 dakika sonrası bu hafta da puan farkı 5.

“Real Madrid seriyi bozdu” için bir yorum

  1. real hiç bir zaman barcelona’yı geçemeyecek.şampiyon yine biziz.

Yorumlar kapatıldı.