Ailecek klinik vaka

Az önce Atanalırspor‘da aynı konuya yorum yaptıktan sonra buraya da yazayım dedim. John Terry 2007 yılında eşini takım arkadaşı Wayne Bridge’ın kız arkadaşı Vanessa Perroncel ile aldatmış daha sonra iddiaları reddedip özel hayata müdahale ediliyor diye haberlerin yayınlanmaması için karar aldırmıştı. Uzun süredir devam eden dava sonucunda haberlerin yalan olmadığı ve yayınlanmasında bir sakınca olmadığı açıklanmış.

İngilizler şimdi Terry’nin rezilliğini tartışıyor. “Capello Milli takıma almasın, takım arkadaşlarının suratına nasıl bakacak?” deniliyor. Bence tartışmayı bırakıp bu Terry ailesini bir an önce komple incelemeye alsınlar. Babası kokain satarken annesi ise bir mağazada hırsızlık yaparken yakalanmıştı. Oğlan da hain çıktı takım arkadaşının manitayla basıldı(!)

“Ailecek klinik vaka” için 5 yorum

  1. bridge in kız arkadaşında sanki suç yok.o neysede terry nin babasının olayından oncede annesi marketde bişey çalarken yakalandı diye bi haber hatırlıyorum .

  2. Baba parası değil alın Terry deyip babasına muhtaç olmamış bu yaşına kadar ama takım arkadaşının karısıyla da ne işin var be kardeşim! Tamam hırsızın hiç mi suçu yok o da ayrı mesele. Ama mevkin konumun itibariyle dikkat edeceksin. Burada olduğunu düşünemiyorum bile.

  3. […] Ireland, Tevez ve Nigel de Jong dünkü Manchester City-Portsmouth maçında John Terry’den arkadaş kazığı yiyen Wayne Bridge’e destek olmak için formalarının içine “Team Bridge(Bridge’in takımı)” […]

  4. […] Terry’in kırdığı ceviz İngiliz basının ana gündem maddesi. Malzemeyi aldılar evire çevire kullanıyorlar. Önce Terry’nin Chelsea kaptanlığı alınsın başlıkları atıldı ancak Ancelotti oyuncusuna sahip çıktı. Şimdi ise İngiltere Milli takım kaptanlığı alınsın hatta bir daha Milli takıma hiç alınmasın gibi başlıklar atılıyor. İngiltere Futbol Federasyonu yazılıp çizilenler üzerine bugün resmi bir açıklama yapmış ve Terry konusundaki tek kararı Milli takım hocası Fabio Capello’nun önümüzdeki günlerde vereceğini belirtmiş. Capello’nun işi zor. Ne karar verirse versin basın atıp tutmaya devam edecek. […]

Yorumlar kapatıldı.