Salvio geliyor kim gidiyor?

Atletico Madrid uzun zamandır peşinde olduğu Lanus’un 20 yaşındaki forveti Eduardo Salvio’nun işini 8 milyon euroya bitirdi. Kendisini çok fazla izlemediği belirterek Agüero tipinde, 2. forvet rolünde etkili ve gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. 2 defa da Arjantin Milli takım forması giydiğini de ekleyeyim.

Bu transferle beraber Liverpool ile flört eden Maxi Rodriguez‘in veya Chelsea ile adı sık sık yan yana yazılan Agüero’nun kulüpten ayrılması muhtemel. Bizim tercihimiz tabii ki Agüero’nun Londra’ya gitmesi olur. Şubat ayında Servet-Zan ikilisinin Forlan-Agüero ikilisinin karşısında bellerinin kırılma oranını yarı yarıya indirmek adına çok kritik. Atletico’nun bu ara gidişi de çok dengesiz. Aynı hafta içinde bi’ 3 yiyiyorlar, bi’ 4 atıyorlar… Bizim maça kadar daha çok sular akar ama bakalım bize ne tarafları denk gelecek? Tabii o dönemde biz ne durumda olacağız o da ayrı bir konu.

Bu arada La Liga’dan bir transfer daha. Şili’li forvet Humberto Suazo sezon sonu satın alma opsiyonuyla Real Zaragoza’ya kiralık gitti. Bizim basın büyüklere yazacak yeni malzeme bulsunlar. Kaç defa kimle yazdılar saymaya kalksan ömür yetmez…

“Salvio geliyor kim gidiyor?” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.