Dünya kupası diyeti

Şişmanaldo’yu severiz. İlk piyasaya çıktığı dönemde özellikle Barcelona ve Inter’de izlemeye doyamazdık. Daha sonra en bela futbolcu sakatlığı diz bağları Ronaldo’ya bulaşınca işin tadı kaçtı. Inter’den sonra Real Madrid’e gitti ama hiç bir zaman eskisi gibi olamadı.

Tekrarlayan diz sakatlıkları ve ardından yokuş aşağı giden bir kariyer. Alınan kilolar ve şu anda Brezilya’da eski günlere dönme çabaları…

Bu sezon 38 maçta Corinthians forması giyen ve 2 kupa kaldıran Ronaldo’nun son isteği 2010 Dünya Kupasında Brezilya Milli takım forması giyebilmek. Bunun içinde ilk yapması gereken o göbeği eritmek. Ronaldo’nun 3 basamaklı kilolarda takıldığı hatta son 3 senedir 106 ile 101 kilo arasında gidip geldiği söyleniyor. Bu kadar kiloyu o dizler hala nasıl taşıyor o da enteresan tabii.

Herneyse, Ronaldo Brezilya’da sezonun sona ermesiyle kilo vermeyi kafaya takmış ve askeri profesyonellerden yardım almaya başlamış. Disiplinli bir şekilde antreman yapıp, yediklerine dikkat edecek olacak Ronaldo ayrıca psikolojik yardım da alacakmış. Hedef 90 kilo. Ardından da Dunga’nın gözüne girmeye bakacak Ronaldo.

Ancak kendisine bir uyarı. Roberto Carlos kendisini çok özledi diye yanına gitti. Konsantrasyonu bozmasın, saha dışında fazla takılmasınlar.

“Dünya kupası diyeti” için 3 yorum

Yorumlar kapatıldı.