Goran Pandev serbest

Sezon başından beri Lazio başkanı Claudio Lotito’yla ters giden ve 4 aydır takımdan ayrı çalışan Goran Pandev kulüple olan sözleşmesini fesh etti. Avukatının yaptığı açıklamaya göre; Pandev bugün itibariyle istediği kulübe gitmekte serbestmiş ve Lazio kulübü Makedon forvete 160.000 euro tazminat ödeyecekmiş.

Pandev’in peşinde Inter ve Juve var ama sürpriz bir şekilde Milan’a da gidebilir. Ya da bizimkiler daha büyük bir sürpriz yapsa da bedavaya kapıverseler şu adamı ne güzel olur. Fener’in de Galatasaray’ın da tam aradığı tipte bi’ forvet.

“Goran Pandev serbest” için 4 yorum

  1. Ben olsam bugün ucaga aykutu yada haldunu bindirdigimle solugu adamın yanında alırdım topcuyla beraber gelmeden de Türkiyeye ayak basmayın derdim…Fakat nerde o beceri bizimkilerde..

  2. bu adami almak icin ucakla adam gondermek hem bosa para harcamak, hem de bosa karbon salinimi olur. hayal kurmaya gerek yok.

  3. […] Geçtiğimiz günlerde Lazio ile yollarını ayıran Goran Pandev, Roma yerel gazetelerinden Messaggero aracılığıyla Lazio taraftarlarına açık mektup yazmış; Son birkaç ayda ne kadar çirkin yalanların söylenebildiğini öğrendim. Buradaki ilk günümden beri hep samimi davrandım. Şimdi sahte ve tatlı sözler söylemenin anlamı yok. Artık yoluma devam ediyorum. Söyleceklerim bazılarını rahatsız edebilir ancak 2010 yılından itibaren rakip olacağım. Yeni bir formayla sevineceğim, yeni takım arkadaşlarıma sarılacağım. Buradaki ilk 4 senem gibi mutlu olmaya çalışacağım. Geçtimiz 4 sene içinde ömür boyu Lazio’da kalacağımı düşündüm ama ne yazık ki mümkün olmadı. Futbolun içinde böyle şeyler var. Buradan böyle ayrılmak istemezdim. Sahada rakibi yenmeyi seviyorum, mahkemeleri değil. Futbolcu olarak avukatlarla ve davalarla uğraşmamam gerekirdi. Böyle bitmemeliydi ancak benim elimde değildi. […]

Yorumlar kapatıldı.